Folkart Time hemen teslim!
500 milyon lira yatırım bedeline sahip Folkart Time hemen teslim daireleri alıcılarına sunuluyor.

Folkart Yapı imzasıyla 27 bin 400 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Folkart Time hemen teslim daireleri arasında 37 ila 335 metrekare arasında değişen balkonlu ya da balkonsuz stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Daire teslimlerinin başladığı proje konumu ile dikkat çekiyor. Spa, açık-kapalı havuz, kapalı otopark, spor alanları gibi sosyal alanların yer alağı proje 369 konut, 271 ofis ve 46 ticari birimden oluşuyor.

61 adet 1+0 daire, 192 adet 1+1 daire, 78 adet 2+1 daire, 26 adet 3+1 daire ve 12 adet (2+1, 3+1, 4+1) dubleks dairesinin yer aldığı proje konut, ofis, cadde mağazaları ve 1.500 kişilik kolej şeklinde 4 farklı fonksiyonun bir arada olacağı bir karma proje olarak tasarlanıyor.

Aksiyon temalı bir reklam filmi de bulunan Folkart Time projesinin satış ofisi binası da “Zamansız”lık teması ile ilgi görüyor. “Şimdi senin zamanın” sloganıyla hayata geçirilen Folkart Time projesi İzmir Körfezi’nin tam ortasındaki bir noktada yer alıyor. Çiğli’ye ya da Balçova’ya, eşit zamanda ulaşılan Folkart Time projesinin çevre yoluna yakınlığı da dikkat çekiyor. 

Folkart Time hemen teslim daireleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Folkart Time nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181