Aktepe Emrez kentsel dönüşüm son durum Ocak 2019!
Gaziemir ilçesi Aktepe ve Emrez Mahallelerini içeren Aktepe Emrez kentsel dönüşüm son durum Ocak 2019 bilgisini sizler için araştırdık.

Aktepe Emrez kentsel dönüşüm son durum Ocak 2019 bilgisi belli oldu. Emrez ve Aktepe kentsel dönüşüm son haberler şu şekilde; 1 milyon 220 bin metrekare proje alanında inşa edilen Aktepe Emrez kentsel dönüşüm projesinde uzlaşma görüşmeleri başlıyor. Uzlaşma görüşmeleri etaplar halinde yapılacak.

İzmir Aktepe Emrez kentsel dönüşüm son durum nedir?
1 etap uzlaşma görüşmeleri 5 Şubat 2019 Salı günü başlayacak. Hak sahipleriyle randevu sistemi ile görüşmeler gerçekleştirilecek. Görüşmeler iletişim ofisinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Dairesi Başkanlığı personeli tarafından yapılacak. Projede hak sahiplerine yapılacak konutları da tanıtmak amacıyla uzlaşmalarla birlikte yapım süreci de yürütülecek. 

Aktepe Emrez kentsel dönüşüm randevu için tıklayınız.

1+1, 2+1 ve 3+1 olarak farklı büyüklüklerde daire tiplerinden oluşacak olan proje kapsamında bölgede imar mevzuatına ayrıkı yapılmış olan 1836 yapıda toplam 4966 adet bağımsız birim dönüştürülecek. Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Projesi Akçay Caddesi ile İzmir Caddesi yolunun kesişme noktasında ve Fuar İzmir ile Ege Serbest Bölgesi'nin kuzeyinde yer alıyor. 

Aktepe Emrez kentsel dönüşüm son durum Ocak 2019 bilgisi ve Aktepe Emrez kentsel dönüşüm son hali ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seda akyol 5 yıl önce

2 etap anlaşmalar ne zaman baslayacak bilgi verir misiniz

Avatar
Anlaşmalar ne oldu 5 yıl önce

Avatar
Seda akyol 5 yıl önce

banner182

banner181