Ballıkuyu kentsel dönüşüm son durum! Eylül 2018
Daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 büyüklüğünde olacağı Ballıkuyu kentsel dönüşüm son durum Eylül 2018 detayları sizler için araştırdık.

Ballıkuyu kentsel dönüşüm son durum Eylül 2018 detayları şu şekilde; Yaklaşık 35 bin kişinin yaşadığı 480 bin metrekare büyüklüğündeki proje alanının 1. etabı için hazırlanan kentsel tasarım ve mimari projeleri hak sahipleri ve kamuoyuna tanıtıldı. Ballıkuyu İletişim Ofisi'nde görüşmelere başlandı.

Büyüklükleri 35 metrekare ile 145 metrekare arasında değişen dairelerin bulunacağı Ballıkuyu kentsel dönüşüm projesi mevcut ticaret aksı olan Ballıkuyu Caddesi’nin genişletilmesi ve daha nitelikli hale getirilmesi de hedeflendi. Pazaryeri, sağlık tesisi, okul, dini tesis, belediye hizmet alanı ve kreş gibi sosyal donatı alanları ile çocuk oyun alanı ve park gibi yeşil alanların yer aldığı Ballıkuyu kentsel dönüşüm projesinde 9 farklı daire tipi tasarlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından tarafından 48 hektarlık alanda hayata geçirilen Ballıkuyu kentsel dönüşüm projesi afete maruz bölge olması nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından tahliye edilerek ağaçlandırılan 44 hektar büyüklüğündeki kent ormanının devamında yer alıyor.

Ballıkuyu kentsel dönüşüm son durum ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Irem 5 yıl önce

Ballıkuyu ne zaman yıkılıcak

banner182

banner181