Bayraklı İzmir'in yeni kent merkezi oluyor!
2003 yılındaki kentsel dönüşüm yasası ile ilan edilen yeni imar planı sonrası Bayraklı, rezidansların, ofis ve ticaret binalarının, otellerin marinaların, limanın eğlence ve kültür merkezlerinin odak noktası haline geliyor.

Dünya gayrimenkul devlerinin gözü Bayraklı’da
Şehirde dikkatleri üzerine çeken bölge, Türkiye ’nin ve dünyanın önde gelen gayrimenkul firmaları tarafından toplam değeri 18 milyar doların üzerinde olan onlarca proje ile yeni baştan kuruluyor.

Yeni yollar, kavşaklar ve ulaşım imkanları ile desteklenen bölge; geniş yeşil alanları, parklar ve sahil şeridi ile İzmir’e nefes aldırıyor. Kamu binaları bu özel alanda yeniden yapılanıyor; yeni hastane ve sağlık tesisleri ile İzmir daha sağlıklı bir şehre dönüşüyor.

“Bayraklı geçilen değil, gidilen bir yer olmalı”
Bayraklı’da yaşamını yitiren eski İzmir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina’nın dediği gibi “Bayraklı geçilen değil, gidilen yer olmalı” misyonu ile 500.000 kişinin güvenle yaşadığı yeni bir kent merkezi hedefleniyor.

Radikal


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181