Ege Mahallesi kentsel dönüşüm son durum! Eylül 2018
Kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilecek olan Ege Mahallesi kentsel dönüşüm son durum Eylül 2018 detaylarını sizler için araştırdık.

Ege Mahallesi kentsel dönüşüm son durum Eylül 2018 detayları şu şekilde; İzmir kentsel dönüşüm projeleri arasında bulunan İzmir Ege kentsel dönüşüm projesi 1. etap ihaleye çıkacak. Ege Mahallesi kentsel dönüşüm 1. etap ihale tarihi 27 Eylül Perşembe günü olarak belirlendi. 

İzmir Ege Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihalesi 27 Eylül Perşembe günü saat 14:00'da gerçekleştirilecek. İhalenin yapılacağı yerin açık adresi şu şekilde; İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Encümen Toplantı Odası Kat: 3 No: 309 Cumhuriyet Bulvarı No:1 Konak/ İZMİR

İzmir Ege Mahallesi kentsel dönüşüm ihalesi kapsamında firmalar, toplam 9 bin 319 metrekare alandaki adada ticaret, ofis, konut bloğu ile 2 adet konut B bloğu için teklif verecek. Bölgede 572 yapıda toplam 809 birim dönüştürülecek. Ege Mahallesi'nde "renkli" proje adıyka anılan kentsel dönüşüm projesi doğusunda Melez çayı, batısında İZBAN demiryolu hattı ve Kahramanlar Mahallesi, kuzeyinde liman arkasında kalan ve bugün işlevini yitirmiş sanayi alanları ile sınırlanmış 70 bin metrekare büyüklüğündeki bölgede gerçekleştirilecek.

İzmir Ege Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihale detayları için tıklayınız.

Ege Mahallesi kentsel dönüşüm son durum ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181