Folkart, Liva markasıyla kentsel dönüşümde iddialı!
Folkart Yapı tarafından Uzundere'de kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak olan 7 katlı 9 blok, 280 vatandaşa daha güvenli ve konforlu bir yaşam sunacak. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, bu projede amaçlarının para kazanmak değil vatandaşın can güvenliğini sağlamak olduğunu söyleyerek, "Ayrıca yaklaşık 20 ayda tamamlanacak olan projemizin inşaat sürecinde 500 civarında kişiye de iş imkanı sağlayacağız" dedi.

Folkart güvencesini artık Liva markasıyla kentsel dönüşümde kullanmaya başladıklarını Sancak, bu alanda da iddialı olduklarını ve yeniliklere imza atacaklarını kaydetti. Tüm Türkiye'de olduğu gibi İzmir'in de deprem açısından riskli konumda bulunduğunu vurgulayan Sancak, "Yapacağımız projemizle Uzundere'deki vatandaşların can güvenliğini arttıracağımız gibi kaliteli ve konforlu bir yaşam da sunacağız. Zira, Türkiye'de 6.5 milyon, İzmir'de ise 315 bin dönüştürülecek yapı biliniyor. Bu dönüşümde biz de önemli aktör olmak istiyoruz" diye konuştu.

BUZ PİSTİNDEN HAVUZA YOK YOK

Projede her yaş grubuna uygun sosyal donatıların da yer alacağını aktaran Mesut Sancak, "Ticaret, ofis ve otel kompleksinin yanı sıra gençlik merkezi, buz pisti, yarı olimpik yüzme havuzu, basketbol, futbol sahaları, tenis kortu içeren spor ve eğitim ağırlıklı bir spor kompleksi, sosyal ve kültürel merkezler, pazar alanı, otopark alanları ve yeşil alanlar ile 7'den 70'e herkes gönlünce zaman geçirebilecek" ifadelerini kullandı.

Murat ERVİN/Habertürk Egeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181