İzmir Ege Mahallesi ihale tarihi!
İzmir kentsel dönüşüm projeleri arasında bulunan İzmir Ege Mahallesi ihale tarihi belli oldu.

Kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilecek olan İzmir Ege Mahallesi ihale tarihi 27 Eylül Perşembe günü olarak belirlendi. İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir'in Konak İlçesi, Ege Mahallesi 1. Etap 14500 Ada 1 Parsel kat karşılığı anahtar teslimi inşaat yapım işi için ihale düzenleyecek. 3 kez yapılan ancak ihaleye katılım az olduğu için ihale 4. kez tekrar düzenlenen İzmir Ege Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihalesi 27 Eylül Perşembe günü saat 14:00'da gerçekleştirilecek. 10.652.591,00 TL geçici teminat miktarının belirlendiği ihale için ihaleye katılacak vatandaşlar ihale dosyasını alabilmek için 500 TL yatırmaları gerekmektedir.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Encümen Toplantı Odası Kat: 3 No: 309 Cumhuriyet Bulvarı No:1 Konak/ İZMİR adresinde gerçekleştirilecek olan İzmir Ege Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihalesi için son evrak verme tarihi 27 Eylül 2018 saat : 12:00 olarak belirlendi. İhaleye katılacak vatandaşlar ihale dosyasını İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Kentsel Dönüşüm Dairesi Başkanlığı Şehit Fethi Bey Caddesi No:2 Konak/ İZMİR adresinden temin edebilecektir.

Vatandaşların ihaleye katılabilmesi için şu şartları aranıyor;
1. İsteklilerin ihaleye katılabilmesi için; işe ait İdari Şartnamede belirtilen belgeleri ve hazırlayacakları tekliflerini, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Kentsel Dönüşüm Dairesi Başkanlığı Şehit Fethi Bey Caddesi No:2 Konak/ İZMİR adresine teslim etmesi veya posta yoluyla ulaştırmış olması gerekmektedir. Postada oluşacak gecikmelerden İdare sorumlu değildir.
2. Bu ihaleye gerçek veya tüzel kişi veya bunların oluşturdukları ortak girişimler teklif verebilecektir.
3. Bu işin ihalesine katılmak üzere İstekli kendi adına asaleten ve/veya başkaları adına vekaleten sadece tek bir başvuruda bulunabilecektir. Aksi halde yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.
4. Bu ihaleye sadece yerli istekliler katılabilir. Yabancı isteklilerle ortak girişim yapan yerli istekliler bu ihaleye katılamaz.
5. İhaleye konsorsiyum olarak teklif verilmesine izin verilmemektedir

İzmir Ege Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihale detayları için tıklayınız.

İzmir Ege Mahallesi ihale tarihi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181