İzmir Karabağlar'da dönüşüm başlıyor!
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği İzmir Şubesi'nin 21. Olağan Genel Kurulu "2023 vizyonunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Çalışmaları" başlığı altında Kaya Termal Otel'de gerçekleştirildi. Genelkurula Çevre ve Şehircilik Bakanı Yardımcısı Mehmet Ceylan, İzmir Valisi Erol AyyılIdız, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, bürokratlar ve üyeler katıldı. Genel kurulda tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Ümit ülkü, yeniden MÜSİAD İzmir Şube Başkanı oldu. Genel Kurulda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, "Karabağlar'da ihale için de çalışmalarımız sürüyor" ifadesini kullandı. Çevre Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, kentsel dönüşümde daha fazla çalışılması gerektiğini de açıkladı.

1 MİLYON METREKARE
Ceylan, "Türkiye'de 7.5 milyon dönüşümü gereken konuttan yalnızca 1 milyonu dönüştürülebilmiştir. İzmir'de de kentsel dönüşüm projesi büyük bir hızla devam ediyor. Karabağlar'daki projemizin temellerini atacağız. Yaklaşık 4 bin konutun ihalesi Mart ayında gerçekleştirilecek. Burada ortalama 1 milyon metrekare inşaat alanı bulunmakta" dedi.

Buca'da da çalışılıyor
Ceylan, Buca için de açıklama yaptı. Ceylan, "Buca'da ise 191 hektarlık alanda çalışmalarımız devam ediyor. İzmir için elimizden geleni yapıyoruz. Hatta izmir'den bakanlığımızda bekleyen hiçbir proje dosyası bulunmamakta" dedi.

HaberTürk Egeli

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181