İzmir kentsel dönüşüm Gültepe!
İzmir'in Konak ilçesinde yer alan İzmir kentsel dönüşüm Gültepe detaylarını sizler için araştırdık.

İzmir kentsel dönüşüm bölgeleri arasında yer alan Konak Gültepe kentsel dönüşüm projesinin Gültepe’deki imar planlaması yapıldıktan sonra başlaması öngörülüyor. Hedeflenen İzmir kentsel dönüşüm Gültepe projesinin bölgesel değerin arttırılmasından sonra hayata geçirilmesi planlanıyor.

Konak Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal tesis projesi ile Gültepe'nin kentsel dönüşüme bir adım daha yaklaşması bekleniyor. Gültepe’yi her yönüyle sosyal alanda canlı bir bölge haline getirmek amacıyla Toros'ta da sosyal donatı alanları yapılacak.

Yapılacak sosyal donatı alanları ile bölgenin arsa değerlerinin ve daire değerlerinin artması hedefleniyor. Bu artış ile izmir gültepe kentsel dönüşüm projelerinin başlaması bekleniyor. Ayrıca İzmir'in çeşitli bölgelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. izmir kentsel dönüşüm mahalleleri için tıklayınız.

İzmir kentsel dönüşüm Gültepe ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181