İzmir kentsel dönüşüm son durum Ekim 2018!
İzmir kentsel dönüşüm son durum Ekim 2018 detaylarını sizler için araştırdık. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmaları yürütülen İzmir kentsel dönüşüm projeleri çalışmaları hızla devam ediyor.

İşte İzmir kentsel dönüşüm son durum Ekim 2018 detayları;

Uzundere kentsel dönüşüm
İzmir'de hayata geçirilen Uzundere kentsel dönüşüm 1. etap 9 blokta 280 konut ve 33 iş yerinden oluşurken, 59 bin 377 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Uzundere kentsel dönüşüm 2. etap ise 422 konut ve 40 işyerinden oluşacak. Uzundere kentsel dönüşüm son durum bilgisi için tıklayınız.

Ege Mahallesi kentsel dönüşüm
İzmir Ege Mahallesi kentsel dönüşüm ile bölgede 572 yapıda toplam 809 birim dönüştürülecek. Ege Mahallesi'nde "renkli" proje adıyla anılan kentsel dönüşüm projesi doğusunda Melez çayı, batısında İZBAN demiryolu hattı ve Kahramanlar Mahallesi, kuzeyinde liman arkasında kalan ve bugün işlevini yitirmiş sanayi alanları ile sınırlanmış 70 bin metrekare büyüklüğündeki bölgede gerçekleştirilecek. Ege Mahallesi kentsel dönüşüm son durum bilgisi için tıklayınız.

Örnekköy kentsel dönüşüm
İzmir kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alan Örnekköy kentsel dönüşüm projesi alanından mevcut durumda 705 adet yapı ve 91 adet işyeri olmak üzere toplam 1291 bağımsız birim bulunuyor. Toplam 3 bin 520 konut ve 338 adet işyerinin inşa edileceği projede 60 metrekare 1+1,70 metrekare 2+1,  83 metrekare 2+1, 96 metrekare 2+1, 108 metrekare 3+1 ve 123 metrekare 3+1 olmak üzere toplam 6 ayrı konut tipi yer alıyor. Örnekköy kentsel dönüşüm son durum bilgisi için tıklayınız.

Ballıkuyu kentsel dönüşüm
Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 büyüklüğünde olacağı Ballıkuyu kentsel dönüşüm projesi mevcut ticaret aksı olan Ballıkuyu Caddesi’nin genişletilmesi ve daha nitelikli hale getirilmesi de hedeflendi. Pazaryeri, sağlık tesisi, okul, dini tesis, belediye hizmet alanı ve kreş gibi sosyal donatı alanları ile çocuk oyun alanı ve park gibi yeşil alanların yer aldığı Ballıkuyu kentsel dönüşüm projesinde 9 farklı daire tipi tasarlandı. Ballıkuyu kentsel dönüşüm son durum bilgisi için tıklayınız.

Bayraklı kentsel dönüşüm
22 bin kişinin ikamet ettiği İzmir kentsel dönüşüm Bayraklı projesi alanında imar mevzuzatına aykırı 5496 konut ve 317 işyeri dönüştürülecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilenBayraklı kentsel dönüşüm projesi Çanakkale-İzmir Otoyolu ile Altonyol arasındaki Cengizhan, Fuat Edip Baksı ve Alparslan mahallelerinin büyük bir kısmını içeriyor. Bayraklı kentsel dönüşüm detayları için tıklayınız.

Gültepe kentsel dönüşüm
İzmir kentsel dönüşüm bölgeleri arasında yer alan Konak Gültepe kentsel dönüşüm projesinin Gültepe’deki imar planlaması yapıldıktan sonra başlaması öngörülüyor. Hedeflenen İzmir kentsel dönüşüm Gültepe projesinin bölgesel değerin arttırılmasından sonra hayata geçirilmesi planlanıyor. Gültepe kentsel dönüşüm detayları için tıklayınız.

Aktepe Emrez kentsel dönüşüm
1 milyon 220 bin metrekare proje alanında inşa edilen Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Projesi Akçay Caddesi ile İzmir Caddesi yolunun kesişme noktasında ve Fuar İzmir ile Ege Serbest Bölgesi'nin kuzeyinde yer alıyor.  İzmir'de hayata geçirilen Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında dönüşüme girecek olan konutlarda toplam 20 bin kişi ikamet ediyor. ​Aktepe Emrez kentsel dönüşümdetaylı bilgi için tıklayınız.

İzmir kentsel dönüşüm son durum Ekim 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181