'İzmir kentsel dönüşümde japonya modeliyle marka kent olur'!
İzmir'in konut yapımında Japonya modelini benimsemesi gerektiğini vurgulayan Aryom İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Günday 'Bu yol izlenirse, dünyanın sayılı markalarından biri olabiliriz' dedi.

'KENT ÇOK GÖÇ ALDI'
İzmir'in İstanbul'dan sonra en çok göç alan il olduğunu belirten Aryom İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günday, kentin nitelikli konutlara gereksinimi olduğunu söyledi. Kentsel dönüşüm ve planlama konusunda yapılması gereken çok şey olduğunu vurgulayan Günday 'Bu konuda geç kalınmasını aslında bir fırsata dönüştürebiliriz. Metropol kentlerin en büyük sıkıntısı olan otopark, çevre düzenlemesi ve sosyal donatıların yapılması, Ege kültürüne uyacak binaların inşa edilmesi büyük önemi taşıyor. İzmir, kentsel dönüşümde Japonya modelini benimserse, dünyanın sayılı marka kentlerinden biri olabilir" diye konuştu.

Japonya modeliyle marka kent oluruz
Aryom İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günday, kentin nitelikli konutlara ihtiyacı olduğunu söyledi,"Aryom İnşaat olarak kaliteli, nitelikli ve yaşanabilir konutlar üretiyoruz" dedi.

Aryom İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günday, İzmir'in İstanbul'dan sonra en çok göç alan il olduğunu, kentte nitelikli konutlar üretilmesinin de önemine değindi. İzmir'de kentsel dönüşüm ve şehir planlaması konusunda yapılması gereken çok şey olduğunu dile getiren Günday, "Kentsel dönüşüm konusunda bireysel uygulamaları saymazsak pek fazla mesafe kat edilemedi. Bu konuda geç kalınmasını aslında bir fırsata dönüştürebiliriz. Metropol kentlerin en büyük sıkıntısı olan otopark, çevre düzenlemesi, sosyal donatıların muhakkak yapılması ve Ege kültürüne uyacak binaların inşa edilmesi büyük önem taşıyor. Markalaşmanın temelini de zaten bu özellikler oluşturuyor" dedi. Günday, "İzmir kentsel dönüşümde Japonya modelini benimserse dünyanın sayılı marka kentlerinden biri olabilir" diye konuştu. Aryom İnşaat olarak, kaliteli, nitelikli ve yaşanabilir konut projeleri ürettiklerini, müşteri beklentilerini iyi analiz ettiklerini belirtti.

'Dikkat edin'
İzmir'de konut alırken insanların metrekare ve fiyat konusunda sorular sorduklarını, aslında bu konuda daha bilinçli ve seçici hareket edilmesi gerektiğini vurgulayan Mustafa Günday sözlerini şöyle sürdürdü: "Konut alacaklar için elbette metrekare ve fiyat önemli, fakat evin içinde kullanılan malzemelerin kalitesi, markası, insan sağlığına uygun ürünler olup olmadığı, evin faydalı kullanım alanlarının büyüklüğü öncelikle sorgulanmalı. Satın alınacak olan ev yeni nesil sosyal donatıları olan bir site ise, site yönetiminin profesyonel mi yoksa klasik yöntemler ile mi yönetileceği sorgulanmalı. Diğer sunulan sosyal donatılar neler? bunlar sorgulanmalı. Daha da önemlisi, binanın inşaat ve izolasyon kalitesi ile sağlamlığı. İnşaat kalitesi, kullanılan malzeme kalitesi ve zemin etüdü gibi konularda proje yönetiminden bilgi alınmalı." Konutun yasal durumunun da çok önemli olduğunu kaydeden Günday, konutun ruhsatlı olup olunmamasının son derece önemli olduğunu belirtti.

Birinci etabın teslimi 2018!
Aryom markasını İzmir Gaziemir'de hayata geçiren, Çatalkaya Korusu'nun yemyeşil eteklerinde, çam ve dağ kekiği kokulu, beş yıldızlı otel konforunda, eşi benzeri olmayan sosyal donatılar ve ezber bozan konutlardan oluşan Aryom Koru'da, 2+1, 3+1, 4+1 dışında bahçe ve çatı teraslı koru manzaralı yeni nesil evler yer alıyor. Adnan Menderes Havalimanı'na 10 dakika, Otobana 5 dakika, Optimum AVM'ye 3 dakika, Konak'a 20 dakika mesafede ve 34 bin metrekare alan üzerine kurulan Aryom Koru'da konutlar 2018' de teslim edilecek. Aryom Koru projesine hem yurtiçi hem de yurt dışından yoğun ilgi gösterildiğini vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günday, bu ilgiden dolayı projenin ikinci etabını da hayata geçirmeye karar verdiklerini söyledi.

Milliyet İzmir Ege Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181