İzmir Narlıdere Ahmet Prişitina Demokrasi Meydanı yenilenecek!
Narlıdere Ahmet Prişitina Demokrasi Meydanı yenilenen yüzüyle Narlıderelilerin buluşma noktası olacak. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’un seçim vaadi projelerinden biri olan Demokrasi Meydanı Narlıdere’linin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak.

Yeni meydan Narlıderelilerin Buluşma Noktası Olacak
Proje ile ilgili bir açıklamada bulunan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere’ye yakışan ve ihtiyacı olan bu projeyi yakın zamanda Narlıdere’ye kazandıracaklarını ifade etti. Batur “Narlıdere Demokrasi Meydanı projesi yeniden hazırlandı, ihale şartnamesi hazırlandı, Ocak ayı bütçesinin onaylanmasından ve bütçe çalışmaları bittikten sonra ihaleye çıkıyoruz. Yapacağımız bu proje ile Demokrasi meydanına yeni bir kimlik kazandıracağız. Daha fazla alan ihtiyacımızı karşılamak için meydanda bulunan alışveriş merkezini 1. Bodrum katına alıyoruz, alışveriş merkezine vatandaşlarımız yürüyen merdiven vasıtası ile girip çıkabilecekler ve aynı zamanda araçları ile gelen vatandaşlarımızda yine alışveriş merkezinin bulunduğu bodrum katına yapılacak olan yer altı otoparkını kullanabilecekler. Bu otopark zaten uzun zamandır vatandaşlarımızın isteği ve ihtiyacıydı. Bu şekilde bölgenin otopark sorunu da çözülmüş olacak. Demokrasi meydanımızın yüzü değişirken aynı zamanda çevresinde yaşayan ve bu meydanı kullanan insanlarımızın her türlü ihtiyacını karşılamasını öncelik olarak ele aldık. Narlıdere Demokrasi Meydanı yeni yüzüyle Narlıdere’lilerin içinde yaşayacağı bir meydan olan planladı ve tasarlandı. Giriş kısmından otoparkına kadar Narlıdere’ye yakışan bir proje olacak. Meydana yapacağımız insanlarımızın oturup sohbet edeceği, zamanlarını güzel bir şekilde geçireceği modern kafeteryası ile vatandaşlarımıza hizmet verecek. Demokrasi meydanında buluna törenleri gerçekleştirdiğimiz alan için bir takım değişiklikler olacak Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yeni heykeli ve kaidesi ile meydanımıza kazandıracağız. 1 yıl içerisinde tamamlamayı planladığımız Demokrasi meydanımız Narlıdere’ye yakışır ve herkesin buluşma noktası olacaktır şimdiden tüm hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Narlıdere Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181