İzmir Örnekköy kentsel dönüşüm projesinde ilk etabın temeli atıldı!
Toplam 3520 konut ve 338 adet işyerinden oluşacak olan İzmir Örnekköy kentsel dönüşüm projesinde ilk etabın temeli düzenlenen tören ile atıldı.

6 farklı daire tipinin tasarlandığı İzmir Örnekköy kentsel dönüşüm projesinde 1+1 daireler 60 metrekare ,2+1 daireler 70 - 83 - 96 metrekare , 3+1 daireler 108 -123 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. 180 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen projenin 1. etabında 13 katlı blokta, 130 konut ve 13 işyeri yer alacak. Rekreasyon alanı, semt spor alanı, içinde kapalı pazar yeri ve sosyal merkez bulunan Belediye Hizmet Alanı ve 3 adet meydan ile açık ve kapalı otoparkların bulunacağı projede ayrıca ilkokul ve ortaokul da 15 bin metrekare büyüklüğündeki tek bir yerde yer alacak.

Etaplar halinde yükselecek olan projenin ilk etabının ihalesini Salihoğlu İnşaat kazanmıştı. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen İzmir Örnekköy kentsel dönüşüm projesi Karşıyaka İlçesinin kuzeyinde konumlandırılıyor.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181