'Karabağlar kentsel dönüşüm alanında örnek bir mahalle yapalım'!
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül'ü İl Başkanlığına atanmasından dolayı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Şengül'ün Karabağlar'daki kentsel dönüşüm alanında "Örnek bir mahalle yapalım" önerisine Hüseyin Aslan 'biz hazırız" yanıtı verdi.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı ziyaretinde Aslan'a Yönetim Kurulu üyesi Tayfun Saydere, Zeynep Arıkan ile Ege-Koop Danışma Kurulu Üyesi Sebahattin Kavak eşlik etti. İzmir'in yeni projelere ihtiyacı olduğunu söyleyen Aslan, "İzmir'in projeye, yeni heyecana, hizmete ve adam yerine konmaya ihtiyacı var. İzmir her konuda hak ettiği noktada değil. Kentsel dönüşümü en çok savunan isimlerin başında siz ve biz geliyoruz. Nasıl olması gerektiğini, ne olması ve ne yapılması gerektiğini en iyi bilen isimlerdensiniz" diye konuştu.

YAKINDAN TAKİP EDİYORUM
Başkan Şengül ise Ege-Koop'un çalışmalarını izlediğini, Hüseyin Aslan'ın bilgi birikiminin ise kent için çok önemli olduğunu belirterek, "Maşallahı olan bir kurum varsa o da Ege-Koop'tur" dedi.

Ege-Koop'un sadece İzmir'de 5 milyon metrekarelik alanda kentsel dönüşüm örnekleri yarattığını belirten Aslan, "Biz inşaat şirketi değil bir kooperatifiz ve tek hedefimiz var, yaşanacak kentler oluşturmak" diye konuştu.

Habertürk Egeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181