Örnekköy kentsel dönüşüm 3. etap kura sonuçları ne zaman belli olacak?
Etap etap hayata geçirilen Örnekköy kentsel dönüşüm 3. etap kura sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Örnekköy kentsel dönüşüm 3. etap kura sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun cevabı şu şekilde; Örnekköy kentsel dönüşüm projesi 1. ve 2. etap kura çekiminin ardından uzlaşma görüşmeleri sonuçlanan 3. etabın da kura çekimi gerçekleştirildi.

Örnekköy kentsel dönüşüm kura sonuçları kapsamında 3. etap listesi yayınlandığı zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak. 80 bin metrekare inşaat alanı bulunan Örnekköy kentsel dönüşüm 3. etap çekiliş sonuçları neticesinde 224 hak sahibinin konutları noter huzurunda belirlendi. 

Proje alanında mevcut durumda 705 adet yapı ve 91 adet işyeri olmak üzere 1291 bağımsız birim bulunan Örnekköy kentsel dönüşüm projesi kapsamında toplam 3520 konut ve 338 adet işyerinin inşa edilecek. Depreme dayanıksız ve sağlıksız binaların yıkılarak modern ve dayanıklı binaların inşa edileceği İzmir Örnekköy kentsel dönüşüm projesi kapsamında 60 metrekare 1+1, 70 metrekare 2+1, 83 metreakre 2+1, 96 metrekare 2+1, 108 metrekare 3+1 ve 123 metrekare 3+1 olmak üzere toplam 6 ayrı konut tipi tasarlandı.

Proje alınında 30 bin metrekare yeşil alan ve rekreasyon alanı, 10 bin metrekare semt spor alanı, içinde kapalı pazar yeri ve sosyal merkez bulunan 3 bin 500 metrekare Belediye Hizmet Alanı ile birlikte yaklaşık 4 metrekare büyüklüğünde 3 meydan bulunacak olan İzmir Örnekköy kentsel dönüşüm projesi içerisinde açık ve kapalı otopark, toplam 15 bin metrekare büyüklüğünde bir eğitim alanı da yer alacak.

Örnekköy kentsel dönüşüm 3. etap kura sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun cevabını sizler için derledik. Örnekköy kentsel dönüşüm 3. etap hak sahipleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Örnekköy kentsel dönüşüm son durum Ocak 2019 detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181