Palandöken Hakbir İnşaat Gaziemir Kentsel Dönüşüm Projesi nerede yapılacak?
Palandöken Hakbir İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Palandöken Hakbir İnşaat Gaziemir Kentsel Dönüşüm Projesi İzmir'in Gaziemir ilçesinde konumlanıyor. 65 metrekareli 300 konutun bulunduğu Gaziemir Sosyal Konutları dönüştürülerek hayata geçirilecek.

Yaklaşık 20 dönümlük arazide yer alan Palandöken Hakbir İnşaat Gaziemir Kentsel Dönüşüm Projesi için çalışmalar başladı. 500 konuttan oluşacak olan Palandöken Hakbir İnşaat Gaziemir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 30 bina dönüşüme girecek. 30 binada 300 konutun bulduğu Palandöken Hakbir İnşaat Gaziemir Kentsel Dönüşüm Projesi ile 100 metrekare 500 konut olacak.

Palandöken Hakbir İnşaat Gaziemir Kentsel Dönüşüm Projesi'nin adı Palandöken 1299 olarak açıklandı. Gaziemir Sosyal Konutları'nın dönüştürülmesi için düzenlenen toplantılar neticesinde vatandaşlardan 3'te 2'lik bir çoğunluğa ulaşıldı.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sosyalkonutlu 6 yıl önce

Yapıldıgında süper olucak muhtarımızda çok ugraştı umarım iyi olucak

banner182

banner181