Palandöken Hakbir İnşaat Gaziemir Kentsel Dönüşüm Projesi son durum!
Yaklaşık 20 dönümlük arazide yer alan Palandöken Hakbir İnşaat Gaziemir Kentsel Dönüşüm Projesinin yaklaşık 2 yıl sürmesi beklenirken, çok sayıda kişi dönüşüm için imza verdi. Diğer kişilerde, bilgilendirme toplantılarının ardından imza verecekleri yönünde açıklama yaptı. Gaziemir Sosyal Konutları'nın dönüştürülmesi için düzenlenen toplantılar neticesinde vatandaşlardan 3'te 2'lik bir çoğunluğa ulaşıldı.

65 metrekareli 300 konut Palandöken Hakbir İnşaat Gaziemir Kentsel Dönüşüm Projesi ile 100 metrekare 500 konut olacak. 500 konuttan oluşacak olan Palandöken Hakbir İnşaat Gaziemir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 30 bina dönüşüme girecek.

Palandöken Hakbir İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Palandöken Hakbir İnşaat Gaziemir Kentsel Dönüşüm Projesi'nin adı Palandöken 1299 olarak açıklandı.  30 binada 300 konutun bulduğu Palandöken Hakbir İnşaat Gaziemir Kentsel Dönüşüm Projesi için çalışmalar başladı.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181