Uzundere kentsel dönüşüm 2018!
İzmir'de hayata geçirilen Uzundere kentsel dönüşüm 2018 detaylarını sizler için araştırdık.

1. etabın inşaatlarının tamamlandığı Uzundere kentsel dönüşüm 2018 kapsamında 2. etap için de inşaat çalışmaları başladı. 2018'in yaz aylarında teslim edilecek olan 1. etap 9 blokta 280 konut ve 33 iş yerinden oluşuyor. 59 bin 377 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Uzundere kentsel dönüşüm 2. etap ise 422 konut ve 40 işyerinden oluşacak.

Folkart Yapı imzası ile isminin Liva Home olarak belirlendiği Uzundere kentsel dönüşüm 2018 kapsamında, ticaret, ofis ve otel kompleksi, gençlik merkezi,  buz pisti,  yarı olimpik yüzme havuzu, basketbol, futbol sahaları, tenis kortu içeren spor ve eğitim ağırlıklı bir spor kompleksi, sosyal ve kültürel merkezler, pazar alanı, otopark ve yeşil alanlar yer alacak.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181