Uzundere kentsel dönüşüm projesi 1. etap ne zaman teslim edilecek?
1533 konuttan oluşacak olan Uzundere kentsel dönüşüm projesi 1. etap ne zaman teslim edilecek sorusunun cevabı belli oldu. 

Karabağlar ilçesi'nde yer alan, Uzundere ve Yurdoğlu Mahalleleri'nin büyük bir kısmını kapsayan Uzundere kentsel dönüşüm projesi 1. etap teslim tarihi 2018 Haziran olarak planlanıyor. Sosyal kültürel merkezler, gençlik ve spor kompleksi, pazar yeri, alan ve yakın çevresi için istihdam yaratacak ticaret, iş merkezi ve otelin inşa edileceği İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesinde ayrıca otopark, park yeşil alanlar ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanları bulunacak. 

6 bin kişinin yaşadığı İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesi alanında imar planına aykırı yapılmış olan 497 yapı ve 1170 bağımsız bölüm yer alıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesinin 2. etabının temeli Ocak ayında ihale sonrası atılacak. 2. etap kapsamında 12 blok, 422 konut ve 40 iş yeri olmak üzere toplam 462 bağımsız birimin bulunacağı İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesi toplam 101 hektarlık alanı kapsıyor.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181