Uzundere kentsel dönüşüm projesinde konut teslimleri başladı!
Etap etap hayata geçirilen Uzundere kentsel dönüşüm projesinde konut teslimleri başladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uzundere kentsel dönüşüm projesinde tamamlanan ilk 9 bloktaki 280 daire ve 33 işyeri hak sahiplerine teslim edildi. Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap anahtar teslimi 29 Eylül tarihinde gerçekleştirildi. 

12 bin 809 metrekare alanda konumlandırılan Uzundere Kentsel Dönüşüm projesi 1 .etapta 280 konut ve 33 işyeri bulunuyor. İzmit Büyükşehir belediyesi tarafından şu anda Uzundere, Ege Mahallesi, Bayraklı, Gaziemir Aktepe Emrez, Örnekköy, Bayraklı, Ballıkuyu ve Güzeltepe’de bölgelerinde toplam 31 bin 145 konut, 3 bin 855 iş yeri inşa ediliyor.

Ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi şimdi 12 blok, 385 konut, 21 konut altı ticaret, 31 ticaret, 120 odalı otel ve 78 ofisi kapsayan Uzundere Kentsel Dönüşüm 3. etap için ise 4 Ekim’de ihaleye çıkacak.

Uzundere kentsel dönüşüm 3. etap ihalesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181