'Uzundere Rekreasyon Alanı Mayıs sonunda tamamlanacak!'
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, muhtar toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi. Kentsel dönüşüm konusunda mevcut yasada sıkıntılar olduğunu üeri süren muhtarlar, bakanlığın bu konuda belediyelere yetki devri yapmasmı istedi, insanları yerinden eden projelere her zaman karşı olduklarını belirten Başkan Selvitopu, "Doğru proje olduğunda olaylara siyasi bakmayıp yanlarında oluruz. Büyükşehir'in Uzundere'de yapacağı kentsel dönüşüm Türkiye'ye örnek olacak" dedi.

Muhtarların taleplerini ilgili birimlere yönlendiren Başkan Selvitopu, Karabağlar'ın en önemli projelerinden biri olan Uzundere Rekreasyon Alanı'nın bu ay sonunda tamamlanacağını açıkladı. Peyzaj çalışmalarının 5-10 güne kadar bitirileceğini Delirten Selvitopu, "Kütük ve gemi binalar ile yüzme havuzu bitirildi. Nasreddin Hoca'nın içi şimdilik kalacak. Orası müze olacak. Ses düzeni tamamlanan amfi tiyatronun koltukları söküldü, üzerleri kaplandıktan sonra yeniden takılacak" diye konuştu.

Posta İzmir Ege Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181