Allways Çiğli projesi 2. etap geliyor!
İlk projesi Allways'teki 130 daireyi 45 gün içinde satan Cihan Aktaş, inşaat sektöründe devam kararı aldı. İlk olarak AlIways'in ikinci etabına başlamayı planlayan Aktaş, projeye bir de çarşı ekleyecek.

İnşaat sektörünün yeni yatırımcısı Cihan Aktaş, ilk projesi olan İzmir Çiğli'de ki Allways'te 45 gün içinde 130 daire sattıklarını açıkladı. Allways'in yeni bir marka olmasma rağmen iyi bir satış başarısı yakaladığını anlatan Cihan Aktaş, "Daha önce bazı projelerde yer almıştık ancak bu proje inşaat sektöründe ilk adımımız. Bundan sonraki süreçte inşaat firması olarak devam etmeyi düşünüyoruz. Bu markayı sürekli kullanacağız" dedi.

HIZLI TESLİMAT TARİHİ
Projenin satış başarısını, başta yaptıkları kapsamlı analize bağlayan Cihan Aktaş, Çiğli'nin zor bir bölge olduğunu ve işe bölgenin gerçek ihtiyacını tespit etmekle başladıklarını anlattı. Proje arsasının da kendilerine ait olduğunu kaydeden Aktaş, şunları söyledi: "Arsa avantajının yanı sıra satışlarımızın hızlı olmasının bir sebebi de doğru proje ve hızlı teslim tarihi olması. Günlerce üzerinde düşünüp doğru bir çıkış yaptık. Sağlam bir proje ve doğru tasarıma ek olarak doğru reklam stratejisi ile ilk 3 günde 47 daire sattık. 45 günde bu rakam 130 dairelere çıktı. 1+0 dairelerin başlangıç rakamı 149 bin lira, 1+1 ise 199 bin liraydı. Bu da insanların dikkatini çekmemizi sağladı."

İKİNCİ ETAP GELİYOR
Projenin ilk etabı için 50 milyon liralık bir yatırım yaptıklarını açıklayan Aktaş, ikinci etapta konut sayısını artırarak yaklaşık 100 milyon liralık bir yatırım planladıklarını söyledi. Öte yandan, Park 414'ün büyük ortağı olarak hayata geçirdikleri çarşı projesini Allways'te de devam ettireceklerini kaydeden Cihan Aktaş, "Büyük zincirlerden ve İzmir'in güçlü yerel markalarından oluşan bir çarşı yapacağız. Kapalı havuz, spor salonu, sauna, fin hamamı, misafir odaları gibi hizmetler sunacak" dedi. Always'in Katip Çelebi Üniversitesi'nin tam karşısında yer aldığına dikkat çeken Aktaş, şöyle devam etti: "Burası öğrenci bölgesi olması nedeniyle, öğrenicilerin ailelerini de düşündük. 1+1 dairede kalanların aileleri geldiğinde hiçbir ödeme yapmadan misafir odalarında kalabilecek ve çalışma odalarında ücretsiz internet imkanı sağlanacak.

Bölgede aynı zamanda 2. Ana Jet Üssü ve Atatürk Organize Sanayi var. Bu bölgelerde çalışan insanların da bu imkanlara ihtiyacı var. Projeyi küçük dairelerde yaşamanın dezavantajlannı ortadan kaldırmaya yönelik geliştirdik."

İzmir'in gelişmekte olduğuna dikkat çeken Cihan Aktaş, Çiğli'nin yatırım için doğru bir lokasyon olduğunu vurguladı. Şehir içinde 600 bin liraya alınan bir evin bin 800 liraya kiraya verebildiğini kaydeden Aktaş, "Buna karşılık Çiğli'de 250 bin liraya aldığınız bir evi bin 300 liraya kiraya verebilirsiniz" dedi.

Yeni Asır Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181