Altın Orman İzmir fiyat!
38 bin metrekare alan üzerinde bin 215 adet konuttan oluşan Altın Orman İzmir fiyat bilgisi belli oldu.

500 milyon yatırım bedeli ile Bornova'da hayata geçirilen Altın Orman İzmir fiyat bilgisi şu şekilde; Projede fiyatlar lansmana özel olarak 239 bin TL'den başlıyor. 3 bloğun yükseldiği projede havuz, süs havuzları, basketbol sahası, mini futbol sahası, evcil hayvanların gezeceği özel serbest alanlar, hayvan bakım ünitesi, çocuk oyun alanları ve parkları, orman içinde ağaç ev, koruluk içerisinde piknik alanları, pergoleler, yürüyüş yolları, hobi bahçeleri, meyve bahçeleri, doğal koruluk, fıtness, sauna, sukuaj, çok amaçlı salon, bisiklet kullanım parkı gibi imkanlar yer alıyor.

Gordion İnşaat imzası ile inşa edilen projede daireler 1+1, 2+1, 3+1 az sayıda 4+1 garden tipleri ile tasarlanıyor. 180 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede evcil hayvanların kalacağı konforlu bir otel bulunuyor. 

Altın Orman İzmir fiyat bilgisi ile ilgili detaylara ve haberlere www.emlaksayfasi.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

İzmir Altın Orman nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

İzmir Altın Orman teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181