Altın Orman İzmir harita!

38 bin metrekare alan üzerinde yükselen Altın Orman İzmir harita bilgisini sizler için araştırdık.

Gordion İnşaat imzası ile 180 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Altın Orman İzmir harita bilgisi belli oldu. Altın Orman lokasyon ve Altın Orman konum için tıklayınız.

Daire başına 25 metrekare yeşil alanla ve kendine ait korusuyla Avrupa standartlarının üstünde bir peyzaj alanına sahip olan projede havuz, süs havuzları, basketbol sahası, mini futbol sahası, evcil hayvanların gezeceği özel serbest alanlar, hayvan bakım ünitesi, çocuk oyun alanları ve parkları, orman içinde ağaç ev, koruluk içerisinde piknik alanları, pergoleler, yürüyüş yolları, hobi bahçeleri, meyve bahçeleri, doğal koruluk, fıtness, sauna, sukuaj, çok amaçlı salon, bisiklet kullanım parkı gibi imkanlar yer alıyor.

15 bin metrekare doğal koruluk ve 11 bin metrekare peyzaj alanı yer alıyor. 26 bin metrekare peyzaj alanının tasarlandığı projede ayrıca evcil hayvanların kalacağı konforlu bir otel planlanıyor. 3 bloğun yükseldiği proje bin 215 adet konuttan oluşuyor. 500 milyon yatırım bedeline sahip olan Altın Orman Konutları İzmir projesinde 1+1, 2+1, 3+1 az sayıda 4+1 garden tip seçenekleri bulunuyor. 

Altın Orman İzmir harita bilgisi ​ile ilgili haberlere ve gelişmelere www.emlaksayfasi.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.

İzmir Altın Orman teslim tarihi için tıklayınız.
İzmir Altın Orman fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181