Aryom Koru 2. etap lansman fırsatlarıyla satışa çıkıyor!
İzmir'in yükselen değeri Gaziemir'de, Çatalkaya Korusu'nun yanı başında yapımı devam eden Aryom Koru, gelen talebin yoğunluğu sebebiyle II. Etap'ın satışlarını öne aldı. Aryom inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günday, Kasım 2017 tarihi itibariyle II. Etap Lansman Satışları'na yüzde 25 indirim fırsatı ile başlayacaklarını belirtti.

Aryom Koru'nun Gaziemir'de bulunan proje alanında basın mensupları ile bir araya gelen Aryom İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günday, Aryom Koru'nun birinci etap ve ikinci etap inşaatı hakkında bilgi verdi. Aryom Koru projesine hem yurt içi hem de yurt dışından yoğun ilgi gösterildiğini vurgulayan Günday, bu ilgiden dolayı projenin ikinci etabını da hayata geçirmeye karar verdiklerini söyledi. Özellikle yarattıkları yeni yaşam konseptinin, trafikten, hava kirliliğinden, gürültüden, beton yığınlarından uzak, çam ve dağ kekiği kokulu ve üstelik beş yıldızlı otel konforunda olması ve sağladıkları ödeme kolaylıklarına bağlayan Günday, "2018'de teslimi planlanan Aryom Koru projesi, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness ve spa\velness merkezi, sauna, buhar ve masaj odaları, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, kafesi, kapalı otoparkı gibi içerdiği zengin sosyal donatıları yanı sıra, yüksek konfor taşıyan yeni nesil evleriyle diğerlerinden kolayca ayırt ediliyor.

Konutlarda yerden ısıtma sistemi ile birlikte, elektrikli panjur sisteminden alüminyum pencere doğramalarına, ahşap güneşliklerden en son teknoloji akıllı ev otomasyon sistemine, yinnidört saat kameralı güvenlik sistemine, VRF iklimlendirme sisteminden her daireye depo alanına ve Kültür ve Sanat Merkezi'ne kadar farklı özellikler bulunuyor" dedi.

3,5 LİRA AİDAT VE SİTE ANAYASASI
Günday Aryom Koru projesine başlamadan önce piyasayı incelediklerini ve bütün yapılaşmaların şehrin merkezinde olduğunu fark ettiklerini belirterek, "Bunun sonucunda Gaziemir'de orman içinde bir proje gerçekleştirdik. İnsan sağlığına önem veren, şehrin dışında projelere önem veriyoruz. Şirket olarak misyon ve vizyonumuz da bu. Geçen sene yüzde 62 satış oranı gerçekleştirdik.

Gaziemir bölgesine hitap eden bir proje yaptık. Ancak Balçova, Karşıyaka hatta yurtdışından da alanlar olduğunu gördük. Kalite işin aynası. Ortaya çıkardığınız değer tercih nedeni oluyor" diye konuştu. Komşuluk ilişkilerinin sürdürülebilir olmasının önemli olduğuna vurgu yapan Günday, "Bu sebepten dolayı 8 yıİ boyunca siteyi biz yöneteceğiz. Satarken burada gördüğünüz ekip burayı yönetecek. 3.5 lira aidat olacak. Sitemiz Türkiye'de olmayan farklı bir anlayış getiriyor. İnsanların huzurunu bozan tipler çıkmasın diye buranın anayasasını yazdık ve ev satışı yaptığımız herkese bu anayasayı imzalatıyoruz. Burada hiçkimse ayakkabılarını dışanda çıkaramayacak, balkona çamaşır asamayacak, insanları kötü yönde etkilemeyecek, insanlar birbirine saygı gösterecek. Saygı kültürüne sahip olmayan bizden ev almasın. Amaç sadece burada para kazanmak değil, toplumsal görevi yerine getirip kaliteyi oluşturmak. Proje bittikten sonra bende burada oturacağım" ifadelerini kullandı. Bundan sonraki projeleri hakkında da bilgi veren Günday, konuşmasını şöyle sonlandırdı: "Gaziemir-Aktepe kentsel dönüşüm alanında 40 dönüm arazimiz imara açılırsa 250 yataklı otel yapmayı düşünüyoruz. Fuar İzmir'in karşısında o bölgede hiç otel yok. En az burada 10 tane 5 yıldızlı otel olması gerekiyor. 200 dairelik de residence projemiz de yine aynı bölgede olacak. Çeşme'de 35 dönüm Aya Yorgi'de yerimiz var. Orada da farklı bir projemiz olacak."

I.ETAP 2018'DE TESLİM
Aryom markasını İzmir Gaziemir'de hayata geçilmen ve İzmir'i yepyeni bir yaşam konsepti ile tanıştıran, eşi benzeri olmayan sosyal donatılar ve ezber bozan konutlardan oluşan Aryom Koru'da 2+1, 3+1; 4+1 dışında bahçe ve çatı teraslı koru manzaralı yeni nesil evler yer alıyor. Adnan Menderes. Havalimanı'na 10 dakika; Otobana 5 dakika, Optimum ÂVM'ye 3 dakika, Konak'a 20 dakika mesafede ve 34 bin metrekare alan üzerine kurulan Aryom Koru'da konutlar 2018'de teslim ediliyor. Satışa başladığı günden bugüne geçen 10 aylık süre zarfında yüzde 30 değer artışı ile yatırımcısına da kazandıran Aryom Koru'da, başlayacak lansman kampanyası kapsamında peşin veya banka kredili alımlarda yüzde 25 gibi ciddi bir oranda indirim fırsatı sunuluyor. II. Etap satışlarında bahçe ye çatı teraslı 2+1,3+1,4+1 daire tipleri 449 bin TL'den başlayacak, iş Bankası, Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası, Akbank ve Deniz Bank garantörlüğü ile kredi imkanları sunulacak.

Özkan Pekçalışkan / İlkses Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181