Asma Bahçeler'de İkbal Kaya rüzgarı!
"Geçmişi Serbest Bırak Özgür Kal" temasıyla düzenlenecek ilk etkinlikte, insanın geçmişe takılı yükünden özgür kalmayı başarmış katıkalmayı bırakarak geçmişin yükünden kurtulduğunda iyileşmenin kendiliğinden başlayacağını anlatılacak. Etkinlik hakkında bilgi veren ikbal Kaya, "Affederek kendinizi gelecekte karşılaşılması muhtemel onlarca sağlık probleminden kurtarmış olursunuz" dedi.

28 Mayıs'ta düzenlenecek ikinci etkinlikte ise "Yeniye Yer Aç / Anı - Yakala Değişimin Gücü" teması işlenecek. Kaya bu etkinlikte, geçmişin katılımcılara, hayatlarına yeni bir sayfayı nasıl açacaklarını anlatıp, onları razı oldukları hayattan çıkarak, istedikleri hayata nasıl geçebileceklerini gösterecek.

Habertürk Egeli Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181