Avcılar Caddebostan İzmir nerede?
Lokasyonu ile dikkat çekeceği düşünülen Avcılar Caddebostan İzmir nerede sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

25 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Avcılar Caddebostan İzmir nerede sorusunun yanıtı şu şekilde; Avcılar Caddebostan konum olarak İzmir'in Bornova ilçesinde İstanbul-İzmir Otobanı’nın yanı başında yer alıyor.

Avcılar Caddebostan lokasyon görseli;

Avcılar İnşaat imzasıyla yükselecek olan projede dairelerin alanları net 61 metrekare ile net 172 metrekare arasında değişiklik gösterecek. 203 adet dairenin yer aldığı projede bin 500 metrekare büyüklüğünde kapalı sosyal alan ve 18 bin metrekare büyüklüğünde yeşil alan planlanıyor. 

2+1'den 4+1'e kadar farklı dairelerin tasarlandığı projede açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuklar için oyun alanları, cep sineması, fitness salonu, sauna, spa, bilardo – masa tenisi odası, karaoke odası, kapalı otopark gibi sosyal imkanlar yer alcak.

Avcılar Caddebostan İzmir nerede sorusunun yanıtı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden taip edebilirsiniz.

Avcılar Caddebostan Bornova teslim tarihi için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181