Avcılar Caddebostan nerede?
Lokasyonu ile dikkat çekeceği düşünülen Avcılar Caddebostan nerede sorusunun cevabı belli oldu.

2+1'den 4+1'e kadar farklı dairelerin tasarlandığı Avcılar Caddebostan nerede sorusunun cevabı şu şekilde; Proje İzmir'in Bornova ilçesinde İstanbul-İzmir Otobanı’nın yanı başında yer alıyor. Avcılar İnşaat imzasıyla yükselecek olan projede açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuklar için oyun alanları, cep sineması, fitness salonu, sauna, spa, bilardo – masa tenisi odası, karaoke odası, kapalı otopark gibi sosyal imkanlar yer alcak.

203 adet dairenin planlandığı projede dairelerin alanları net 61 metrekare ile net 172 metrekare arasında değişiklik gösterecek.25 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilecek olan projede bin 500 metrekare büyüklüğünde kapalı sosyal alan ve 18 bin metrekare büyüklüğünde yeşil alan planlanıyor.

Avcılar Caddebostan nerede sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden taip edebilirsiniz.

Avcılar Caddebostan Bornova teslim tarihi için tıklayınız.
 
Avcılar Caddebostan Bornova fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181