Avcılar Caddebostan projesi nerede? İşte lokasyonu...
25 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilecek olan Avcılar Caddebostan projesi nerede sorusunun cevabı belli oldu.

Lokasyonu ile dikkat çekeceği düşünülen projede açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuklar için oyun alanları, cep sineması, fitness salonu, sauna, spa, bilardo – masa tenisi odası, karaoke odası, kapalı otopark gibi sosyal imkanlar bulunacak. Avcılar İnşaat imzasıyla inşa edilecek olan Avcılar Caddebostan projesi nerede sorusunun yanıtı şu şekilde; Proje İzmir'in Bornova ilçesinde konumlandırılacak.

2+1'den 4+1'e kadar farklı dairelerin planlandığı projede dairelerin alanları net 61 metrekare ile net 172 metrekare arasında değişiklik gösterecek. 203 adet dairenin tasarlandığı projede ayrıca bin 500 metrekare büyüklüğünde kapalı sosyal alan ve 18 bin metrekare büyüklüğünde yeşil alan planlanıyor.

Avcılar Caddebostan projesi nerede sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden taip edebilirsiniz.

Avcılar Caddebostan projesi teslim tarihi için tıklayınız.
 
Avcılar Caddebostan projesi fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181