Avcılar Caddebostan yüzde 20 indirim kampanyasında sayılı günler kaldı!
Avcılar İnşaat tarafından Bornova'da 6 bin metrekarelik arsa ve 25 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde yatay 2 blok halinde projelendirilen Avcılar Caddebostan projesinde yüzde 0.98 mutlu kredi faizi, yüzde 5 peşinat ve yüzde 20 indirim fırsatında sayılı günler kaldı. 

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Şener Avcı, "Türkiye ekonomisinin can damarı olan inşaat sektörü için devletimiz gerekli düzenlemeleri yaptı. Biz de elimizi taşın altına koyarak bu faiz avantajına ilaveten Avcılar Caddebostan projemizde peşinatı yüzde 5'e çektik. Üstelik bir de yüzde 20 indirim uyguladık. Ancak faiz indirim kampanyası ve devletin sunduğu teşviklerin yakın zamanda bitebileceği söylentisi var. Bu durum, vatandaşları fırsat bitmeden konut sahibi olma telaşma itiyor. Satışlarımızda ciddi bir yoğunluk yaşıyoruz. Bankalarla görüştüğümüzde onlar da faiz indiriminin ne kadar süreceği konusunda bize garanti vermiyorlar" dedi. Şener Avcı, bir uyarıda daha bulunarak yükselen kurlardan dolayı konuta seçimlerden sonra zam gelme ihtimalinin de yüksek olduğunu söyledi. Avcı, "İnşaat sektörü stoklu çalışan bir sektör, dolayısıyla bir süredir artan kur farkı gecikmeli olarak fiyatlara yansıyacaktır. Seçimlerden bir süre sonra stoklarını tüketen inşaat firmaları, yeni maliyetleri mecburen konut fiyatlarına da yansıtacaktır" dedi.

ÇİFTE FIRSAT
Gerek konut faizleri indirimi, gerek devletin sunduğu teşvikler gerekse de kur farkının henüz yansıtamadığı ve indirimli fiyatların ciddi bir fırsat oluşturduğunu belirten Avcı, "Bu açıdan bakıldığında da konut alma planı yapan vatandaşlarımızın elini çabuk tutmasında fayda var. Hem onlar bu çifte fırsatı değerlendirerek Yeni Bornova'da hızla yükselen projemizden düşük maliyetle konut sahibi olacaklar hem de ekonomi kazanacak" diye konuştu.

Habertürk Egeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181