Avcılar Effect güncel fiyat!
Toplam 20 bin metrekare arsa alanına sahip Avcılar Effect projesinde 1+1 daireler 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Avcılar İnşaat tarafından inşa edilen Avcılar Effect projesinde 388 bağımsız bölüm de yer alıyor. 1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri olan Avcılar Effect projesinde daireler 50 ila 120 metrekare aralığında tasarlanıyor. 322 daire bulunan Avcılar Effect projesi İzmir Bornova'da yer alıyor. 

Çevreyoluna, metroya ve havalimanına kolay ulaşım imkanı sağlayan Avcılar Effect projesinde 10 bin metrekarelik açık alan çarşı da alıcılarına sunuluyor. Karma konsept olarak tasarlanan Avcılar Effect projesinde rezidans, ofis ve içerisinde yer alan açık çarşısında alışveriş yapabileceğiniz en iyi markaların bir araya geldiği mağazalar, dünya mutfaklarının yer alacağı restoran ve kafeleri ile gökyüzünün eşsiz görüntüsünden hiç koparmayacağınız şık bir çarşı sizleri bekliyor.

Avcılar Effect nerede? Tıklayınız.

Avcılar Effect ne zaman teslim? Tıklayınız.

Avcılar Effect iletişim!
Adres: 364/1 Sk. No: 25/A Bornova/İZMİR
Telefon: 0232 344 2824
Web: avcilarinsaat.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181