Avcılar İnşaat Bayraklı Soyer projesi geliyor!
Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Avcılar İnşaat Bayraklı Soyer projesi geliyor.

Avcılar İnşaat yeni projeler arasında bulunan Avcılar İnşaat Bayraklı Soyer projesi Bayraklı konut projeleri arasında yer alıyor. 85.000 metrekare inşaat alanına sahip olan Avcılar Bayraklı Soyer 2019 karma residence projesi İzmir'in yeni çekim merkezi Bayraklı Manavkuyu'da 2019 yılında hayata geçirilecek. İzmir Adliyesi, İzban, birçok alışveriş merkezi, hastane ve eğitim kurumlarına yürüme mesafesinde olan Avcılar İnşaat Bayraklı projesi konumu ile dikkat çekiyor. Avcılar İnşaat Soyer projesi daire tipleri, büyüklükleri gibi detayları netleştiğinde sayfamızda yer alacaktır.

1989 yılında kurulan Avcılar İnşaat'tan kısaca bahsedecek olursak; Bugüne kadar 788 bin metrekare alanda toplam 4 bin 165 konut ve 647 işyeri inşa eden Avcılar İnşaat, 30. yılına özel Bayraklı projesi ile birlikte toplam 3 yeni projeye başlayacak. Avcılar Gaziemir, Avcılar Bayraklı ve Avcılar Çeşme projelerinin toplam yatırım değeri 925 milyon TL'dir.

Avcılar İnşaat Bayraklı Soyer projesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181