Avcılar İnşaat'tan yeni proje; Avcılar Bornova Best Effect
Sadece İzmir'de değil Türkiye genelinde de proje üreten ve markalı projelerle adından sıkça söz ettiren Avcılar İnşaat imzası taşıyan Avcılar Bornova Best Effect projesi konut ve rezidans katlarından oluşuyor.

60 bin metrekarelik inşaat alanında yer alan Avcılar Bornova Best Effect projesi Avcılar Effect projesinin hemen yanında yer alıyor. Avcılar İnşaat'ın 2017 projeleri arasında yer alan Avcılar Bornova Best Effect projesi lüks ve modern çizgisi ile en iyiyi arayanlara sesleniyor. İzmir'in sürekli olarak gelişim gösteren bölgesi Bornova'da inşa edilmesi planlan Avcılar Bornova Best Effect projesi Bornova’nın kalbinde, alışveriş merkezleri, hastane ve eğitim kurumlarına yürüme mesafesinde yükselecek.

Avcılar Bornova Best Effect nerede? Tıklayınız.

Avcılar Bornova Best Effect iletişim!
Adres: 364/1 Sk. No: 25/A Bornova/İZMİR
Telefon: 0232 344 2824
Web: avcilarinsaat.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181