Avcılar Next Bornova ev fiyatları!
Toplam 10 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselen Avcılar Next Bornova ev fiyatları sizler için araştırdık.

 Avcılar Next Bornova ev fiyatları belli oldu. Avcılar Next fiyatları 396 bin TL'den başlıyor.

2 konut bloğu ve bir ticari bloğun inşa edildiği Avcılar Next İzmir projesinde 25 ticari alanın büyüklüğü 50 ile 150 metrekare arasında değişiklik gösteryor. Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilen Avcılar Next projesi 6 bin metrekare inşaat alanına sahip. Ayrıca projenin içerisinde çarşı, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, jakuzi odası, yüzme havuzu, eğlence salonu, kütüphane, pilates ve kick boks alanları bulunuyor.

Bornova konut projeleri arasında yer alan Avcılar Next İzmir projesinde 1+0'lar brüt 50, net 25 metrekare, 1+1'ler brüt 70, net 36 metrekare, 2+1'ler brüt 90, net 46 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. Karma konsepti ile hayata geçirilen projede konutların haricinde 25 ticari alan ve 215 home ofis bulunuyor.

Avcılar Next Bornova ev fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdna takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181