Avcılar Port Bayraklı fiyat!
2 blokta toplam 274 adet konut, 33 adet dükkanın inşa edildiği Avcılar Port Bayraklı fiyat bilgisini sizler için araştırdık.

Avcılar İnşaat Gayrimenkul tarafından inşa edilecek olan Avcılar Port Bayraklı fiyat bilgisi henüz netleşmedi. Avcılar Port Bayraklı daire fiyatları netleştiğinde sayfamızda yer alacaktır.

7 katlı blokların yer alacağı Avcılar İnşaat Port Bayraklı projesinde 206 adet 2+1, 52 adet 3+1, 13 adet 4+1 daire yer alacak. İzmir'in Bayraklı ilçesinde yükselecek olan Avcılar Port Bayraklı projesi Bayraklı konut projeleri arasında yer alıyor. 10.409,11 metrekarelik arazi üzerinde konumlandırılacak olan projede toplam inşaat alanı 50 bin metrekare.  Konumu ile dikkat çeken projede 212 araçlık otopark ve açık havuz imkanı bulunuyor.

54.591.041 TL toplam maliyete sahip olan Avcılar İnşaat Bayraklı projesi içerisinde 1228 kişinin yaşayacağı öngörülüyor.  

Avcılar Port Bayraklı fiyat bilgisi ve Avcılar Port Bayraklı fiyat listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.


Avcılar Port Bayraklı teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181