Avcılar Port Bayraklı nerede? İşte lokasyonu...
10.409,11 metrekarelik arazi üzerinde konumlandırılacak olan Avcılar Port Bayraklı nerede sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

Avcılar İnşaat Gayrimenkul tarafından inşa edilecek olan Avcılar Port Bayraklı nerede sorusunun yanıtı şu şekilde; Avcılar Port Bayraklı İzmir'in Bayraklı ilçesinde Mansuroğlu Mahallesinde yükselecek. 

Avcılar Port Bayraklı harita ve Avcılar Port Bayraklı lokasyon için tıklayınız.

50 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede 212 araçlık otopark ve açık havuz imkanı bulunuyor. 54.591.041 TL toplam maliyete sahip olan Avcılar İnşaat Bayraklı projesi içerisinde 1228 kişinin yaşayacağı öngörülüyor. 7 katlı blokların yer alacağı Avcılar İnşaat Port Bayraklı projesinde 206 adet 2+1, 52 adet 3+1, 13 adet 4+1 daire yer alacak. 2 blokta toplam 274 adet konut, 33 adet dükkandan oluşan Avcılar Port Bayraklı projesi Bayraklı konut projeleri arasında yer alıyor.   

Avcılar Port Bayraklı nerede sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Avcılar Port Bayraklı fiyat için tıklayınız.

Avcılar Port Bayraklı teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181