'Biva Tower Avrupa'nın en yüksek çelik binası olacak'!
Biva A.Ş. Başkanı Vahap Yılmaz, Bayraklı'da 96 daireli Biva Tower'in Avrupa'nın en yüksek çelik binası olacağını söyledi. 

En yüksek çelik binada örnek daireler hazır
İzmir'in Bayraklı ilçesinde yükselen Biva Tower projesi 151 metre yüksekliğiyle Avrupa'nın en yüksek yapısal çelik binası unvanını elinde bulunduruyor. 32 kattan meydana gelen projede modern ve doğa dostu bir anlayışla yapılan toplam 96 adet konut ve ticari birimler yer alıyor İnşaat sektöründe 20 yılı geride bırakan Biva A.Ş. 151 metre yüksekliği ile Avrupa'nın en yüksek yapısal çelik binası olma özelliğini taşıyan Biva Tower için tanıtım toplantısı düzenledi. 20 yıldır konut, işyeri ve kurumsal iş yerleri yapan ve sanayi yapılarının kurulması için hizmet ürettiklerini belirten Biva A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz, Bayraklı'da 32 kattan ve 96 daireden oluşan Biva Tower'in modern mimarisi, sosyal donaltılarıyla A Plus bir yaşam tarzı sunduğunu söyledi.

SAĞLAM VE KONFORLU
Müşterilerle sağladıkları karşılıklı güven ile bugüne kadar iki binin üzerinde aileyi konut sahibi yaptıklarını dile getiren Vahap Yılmaz önceliklerinin insanları mutlu etmek olduğunu ve ürettikleri her projede 'Nasıl bir adım daha farklılık yaratabiliriz" diye düşündüklerini ifade etti. Biva Tower'in sağlamlığı, konforu ile tasarımı ile görülmeye değer bir proje olduğunu belirterek detaylı bilgi veren Vahap Yılmaz, şunları söyledi: "İzmir'in en derin radye temelinde 580 ton demir kullandık. Ayrıca, özel nitelikli 4 bin 600 metreküp beton dökme işlemini de gerçekleştirdik. 10 ay gibi kısa sürede kaba inşaatının bitmesini planladık. Projenin önemli özelliklerinden birisi de ulusal ve uluslararası kalite standartlarına göre, doğaya ve çevreye dost LEED sertifikası ile taçlanacak olmasıdır." İçinde güvenlik, otopark, yeşil alan, fitness salonu, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları yer alan Biva Tower için tanıtım toplantısı yapıldı.

Biva Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Birim Yılmaz, kat planları üzerinde aylarca çalışarak en kullanışlı ve konforlu kullanım alanlarına ulaştıklarını söyledi. Yılmaz, "Modern ve çevreci tasarım anlayış ile iç mekanları bütünüyle farklılaştırdık. Yüksek tavanlı minimalist iç mekanlarıyla kalite ve estetiği bir arada sunuyoruz. Geniş ve iç açıcı yaşam alanları oluşturduk" diyerek İzmirliler'i örnek daireleri görmeye davet etti.

ARALIK 2019'DA TESLİM
Biva Tower projesinde teslimlerin Aralık 2019'da yapılması planlanıyor. Toplamda 96 konuttan oluşan Biva Tower'da 9 ve 10. katlarda 2 adet 1+1,4 adet 2+1 daire 13. katında 2 adet 4+1,32 ve 33. katlarında 2 adet loft daire ile deniz manzaralı2 adet 3+1 daire mevcut.

Habertürk Egeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181