Biva Tower'da örnek daireler tanıtıldı!
Biva A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Birim Yılmaz ise mimarlarla birlikte kat planlarının üzerinde aylarca çalışarak en kullanışlı ve konforlu kullanım alanlarına ulaştıklarını söyledi. "Örnek dairemiz görücüye çıktıktan sonra emeklerimizin sonuçsuz kalmadığını görmek bizleri mutlu etti" diyen Yılmaz, "BİVA Tower'dan konut almaya gelen müşterilerimiz, örnek dairemizi gördükten sonra düşüncelerini değiştirdiler ve bundan sonraki yaşamlarını BİVA Tower'da sürdürmeye karar verdi. Yapısal çeliğin getirdiği avantajlardan faydalanarak daireleri birleştirerek istenilen büyüklükte mekanlar oluşturabiliyoruz. Tavan yüksekliklerinin brüt 3.80 metre olması, net ölçü olarak 3.20 metre kalması ön görüldüğünden hacimsel ferahlık bu projenin en büyük özelliklerinden biri." 

İnşaat sektöründe 20 yıllık deneyime sahip BİVA AŞ, İzmir Bayraklı'da Avrupa'nın en yüksek çelik binasını yapıyor. 151 metre yüksekliğinde 32 kattan oluşan proje 96 adet konut ve ticari birimlerden oluşuyor. Biva Tower'da örnek daireler basın toplantısı ile tanıtıldı. BİVA AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz, yaptığı konuşmada, Biva Tower ile İzmir'e Avrupa'nın 'en yüksek yapısal çelik binasını ve yeni bir simgeyi' kazandırdıklarını söyledi. Müşterilerle sağladıkları karşılıklı güven ile bugüne kadar 2 binin üzerinde aileyi konut sahibi yaptıklarını belirten Yılmaz, önceliklerinin insanları mutlu etmek olduğunu ve ürettikleri her projede 'nasıl bir adım daha farklılık yaratabiliriz' diye düşündüklerini ifade etti. BİVA Tower'ın sağlamlığı, konforu ve tasarımı ile görülmeye değer bir proje olduğunu kaydeden Vahap Yılmaz, "İzmir'in en derin radye temelinde 580 ton demir kullandık. Ayrıca özel nitelikli 4 bin 600 metreküp beton dökme işlemini de gerçekleştirdik. İş ve üretim planımızı 10 ay gibi kısa bir sürede kaba inşaatın bitmesi olarak planladık. Projenin önemli özelliklerinden birisi de ulusal ve uluslar arası kalite standartlarına göre doğaya ve çevreye dost LEED sertifikası ile taçlanacak olması. Bu sertifika ile binada kullanılacak her türlü malzemede doğaya dost olacak ve çevrenin korunmasına katkı sağlayacak" dedi.

İzmir'e yeni bir simge daha eklendi...
İzmir'e, Avrupa'nın ve Türkiye'nin "En Yüksek Yapısal Çelik Binasf'nı ve "Yeni Bir Simgeyi" kazandırdıklarını kaydeden Yılmaz, şunları söyledi: "İzmir'in kalbinde yer alan 3 tarafı özel tasarım parklarla çevrili BİVA Tower'ın ilk iki katı kafeterya restoranlar, mağazalar ile donatılacak ticari alanlar, 3. ve 6. katlar arasında 4 katlı araç asansörlü doğal hava sirkülasyonu olan kapalı otopark, şehirde yaşamanın zorluğunu bir nebze azaltacak olan 140 metre karelik açık yüzme havuzu, İzmir'in manzarasına hakim güneşlenme teraslarıyla, bin 600 metre karelik sağlıklı yaşam alanları 7. ve 8 katta yer alacak. Vale, oto yıkama, kuru temizleme, resepsiyon hizmeti, akıllı ev sistemi, market ve güvenlik gibi pek çok hizmeti de bir arada sunacağız."

İki binin üzerinde ön talep...
Lüksün Çelikle Dansı başlıyor sloganıyla projeyi beğeniye sunduklarını ifade eden Proje Satış Müdürü Armağan Bilir, BİVA Tower'ın mimarisi ve tasarımı kadar teknik özellikleriyle de öne çıktığı bilgisini verdi. Bilir, şöyle devam etti: "Ofisimiz açıldıktan sonra projenin detayları ile ilgili yoğunluk yaşadık. Temel atıldıktan sonra da İzmir başta olmak üzere, diğer iller ve yurt dışından 2 binin üzerinde ciddi ön talep oluştu. Projemize olan yoğun talebin çeliğin dayanıklılığını bilen, deprem korkusu olan ve depremi yaşayanların sağlam bina ve güvenli binalarda yaşama isteğinin yanında İzmir'in kültürel yapısı, ulaşım açısından tüm akslarına yakın konumda bulunması ve daire tasarımlarının şimdiye kadar tasarlananlardan farklı çizgilere sahip olmasıyla tercih sebebi olduk" Arsa sahibi Seda İnce Demirkan' da aile yadigarı bu arsanın kendisi için maddiyattan çok daha fazla bir değer ifade ettiğini; Biva ile bu projeyi gerçekleştirmekten dolayı gurur duyduğunu söyledi.

Gözlem Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181