Biva Tower'da teslimler Aralık 2019'da!
Biva Mimarlık, İzmir'e 151 metre yüksekliği ile Avrupa'nın en yüksekli yapısal çelik binası olacak Biva Tower'ı kazandırıyor.

İZMİR'İN YENİ SİMGESİ BiVA TOWER YOLDA
Sektörde 20 yılı geride bırakan Biva Mimarlık'ın yeni projesi Biva Tower, Bayraklı'da yükseliyor. Ticari alanlarla birlikte 96 daire barındıran proje; modern mimarisi, sosyal donatıları ile A plus yaşam tarzı sunacak.

TESLİMAT ARALIK 2019'DA 
İnşaat sektöründe 20 yılı geride bırakan Biva Mimarlık, İzmir'e 151 metre yüksekliği ile Avrupa'nın en yüksek yapısal çelik binası olacak Biva Tower'ı kazandırıyor. Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz; projeye konut, işyeri ve kurumsal işyerlerinin anahtar teslimi deneyimlerini aktardıklarını belirterek, Biva Tower'm konutlarını Aralık 2019 tarihinde teslim etmeyi öngördüklerini belirtti.

ÇEVRE POSTU TASARIM
Doğaya duyarlılık ve sosyal sorumluluktan yola çıkarak Biva Tovver'a Enerji ve Çevre Dostu Tasarım ile Gold Yeşil Bina sertifikası alacaklarını da kaydeden Yılmaz, şunları, söyledi: "İzmir'e yeni bir simge ve değer daha kazandırmak için yola çıktık. Bugüne kadar imza attığımız her projede öncelikle kaliteyi ön planda tuttuk. Biva Tower'da yeni ve modern bir yaşamın anahtarını müşterilerimize sunuyoruz." 

Posta İzmir Ege Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181