Bornova'daki yeni konut projeleri!
Bornova'daki yeni konut projeleri listesi ve projelerin detaylarını sizler için araştırdık. Bornova-Yeşilova hattında üniversite ve hastane yakınındaki projelerdeki 1+1 ve 2+1 dairelerin de yatırım amaçlı alındığını söyledi. Türkiye'de Mayıs 2018'de bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışlarında %2,7 oranında artarak ve toplam satışlar 119 bin 655'i buldu. TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre İzmir %5,9 pay ve 7 bin 28 adet konut satışı ile 3. sırada yerini aldı.

İşte Bornova'daki yeni konut projeleri listesi

Yücesoy Santrall
Toplam 4 bloğun yer alcağı projede ilk etapta 2 ikinci etapta da 2 blok yükselecek. İlk etabında 140 konutun inşa edileceği Yücesoy Santrall projesi toplamda 400 konuttan oluşacak. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı projede daireler 50 ile 90 metrekare arası büyüklükte planlanıyor. Yücesoy Santrall fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Goldiva Familya
3 tip daire seçeneğinin yer aldığı projede dairelerin büyüklükleri henüz netleşmedi. 3 yatay bloğun yükseldiği Goldiva Familya projesi Bornova konut projeleri arasında yer alıyor. 1+1 , 2+1 , 3+1 dairelerin tasarlandığı projede konut alıcılarına sosyal imkanlar sunuluyor. Goldiva Familya fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Orkun Mia Bornova
Toplam 45 adet konut ve 6 adet dükkandan oluşan projede tek blok yükseliyor. Tüm dairelerinin 2+1 tipinde tasarlandığı Orkun Mia Bornova projesinde bloklar 10 katlı olarak tasarlandı. Bin 136 metrekare alan üzerinde konumlandırılan proje Bornova konut projeleri arasında yer alıyor. Orkun Mia Bornova fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Cadde Bostan Bornova projesi
Cadde Bostan Bornova projesinde Satılık daireler konut alıcılarına sunuluyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Cadde Bostan Bornova projesinde daire büyüklükleri 61 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Cadde Bostan Bornova projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Çamdibi Sancak
Bornova konut projeleri arasında yer alan projede daireler 2+1, 3+1 şeklinde tasarlanıyor. Ramsa İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 12 katlı tek blok yükseliyor. Bin 500 konutluk yeni projelerini de planlamaya başlayan Ramsa İnşaat Çamdibi Sancak projesi için İzmir'in Bornova ilçesini seçti. Çamdibi Sancak fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Trio Life Bornova
İzmir Bornova'da 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Trio Life Bornova projesijnde 2+1 daireler 123 ve 132 metrekare ve 3+1 daireler ise 155 metrekare olarak tasarlanıyor. Trio Life Bornova daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Narova 4. etap
Açık yüzme havuzu,spor pilates ve masa tenisi salonları, bilardo salonu, playstation odası, cep sineması, açık ve kapalı çocuk oyun alanları ve açık otopark bulunacağı Narova 4. etap projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alacak. Narova 4. etap daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Bornova'daki yeni konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181