Bulut Orman projesinin yüzde 75'i satıldı!
İzmir'deki ilk projesi Asma Bahçeleri Ali Onbaşı Vadisi'ne kuran Tanyer İnşaat, aynı lokasyonda bu kez Bulut Orman projesini hayata geçiriyor. İzmir'de oksijeni bol lokasyonlarda konut yapmaya özen gösterdiklerini belirten Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, çeşitli büyüklüklerdeki 120 daireden oluşan projede 24 ay sonra anahtar teslimine başlayacaklarını açıkladı. Yeni proje hakkında bilgi veren Tanyer, Bulut Orman projesinin Narlıdere'de imarlı bölgenin sınırında, çam ormanının başlangıç çizgisinde 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa edildiğini aktardı. Yeni projelerinin de yine Asma Bahçeler'de olduğu gibi vadi ve İzmir Körfezi manzarasına hakim olduğunu, güney tarafının ise tamamen çam ormanına baktığını dile getiren Tanyer, "Projemiz son derece doğal bir konuma sahip. Kentin gürültüsünden, trafiğinden ve kirli havasından uzak ama aynı zamanda ulaşılmak istendiğinde de bir o kadar yakın bir konumda. 30 dakikadan kısa sürede Narlıdere'ye ulaşma imkanı var. AVM'lerin yoğun olduğu Balçova'ya, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne 10 dakika mesafede yer alıyor" diye konuştu.

"Bölge konumu açısından da cazip" 
Tanyer İnşaat olarak projelerini inşa ettikleri alanın özellikle temiz bir havaya, doğayla iç içe olmasına önem verdiklerinin altını çizen Münir Tanyer, projenin Çeşme, Sığacık, Kuşadası gibi önemli tatil beldelerine de son derece yakın bir konumda bulunduğuna işaret etti. Farklı büyüklükte 120 daireden oluşacak proje ile ilgili bilgi veren Tanyer, "İçinde kapalı ve açık otoparkı, güvenliği olan bir site inşa ediyoruz. Akıllı ev sistemlerinin kullanılacağı projede, 1+1, 2+1,3+1 daire seçenekleri bulunuyor" dedi. Münir Tanyer, 24 ay sonra teslim edilecek projede dairelerin yüzde 75'inin satıldığını, konutların özellikle İstanbul ve Ankara başta olmak üzere İzmir'e yerleşmeyi düşünenler tarafından tercih edildiğini söyledi. İstanbul, İzmir Otoyolu'nun ilerliyor olmasının bukentteki nitelikli projelere ilgiyi arttırdığını ifade etti.en Tanyer, "İzmir'in tatil beldelerine yakın olması özellikle İstanbul'un yoğun trafiğinden bıkmış ya da emekli olmuş kitle için bölgeyi cazip kılıyor" dedi.

Dünya Bölge Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181