Cebeci Aura 2 harita!
Cebeci Yapı tarafından hayata geçirilen Cebeci Aura 2 harita bilgisini sizler için araştırdık.

İzmir Menemen'de inşa edilen Cebeci Aura 2 harita bilgisi belli oldu. Cebeci Aura 2 lokasyon ve Cebeci Aura 2 konum bilgisi için tıklayınız.

140 adet daireden oluşan Cebeci Aura 2 İzmir projesinde 4 blok yükseliyor. 13 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Cebeci Yapı Cebeci Aura 2 projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, hamam, çocuk oyun alanları, açık spor alanları gibi sosyal alanlar planlanıyor. 

Cebeci Aura 2 Menemen projesinde dairelerin büyüklükleri 110 ila 160 metrekare arasında değişim gösteriyor. 2+1, 3+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı Cebeci Yapı Menemen projesinde 2+1 daireleri 110 metrekare ile 135 metrekare, 3+1 daireleri ise 145 ile 160 metrekare büyüklüğünde planlanıyor.  

Cebeci Aura 2 harita bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cebeci Aura 2 nerede ? Lokasyonu için tıklayınız
Cebeci Aura 2 fiyat için tıklayınız.
Cebeci Aura 2 teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181