Cebeci Yapı Cebeci Aura 2 projesini satışa sundu!
İnşaat sektöründe 40 yıllık bir tecrübeye sahip olan Cebeci Yapı, Aura l'den sonra 140 konutlu yeni projesi Cebeci Aura 2'yi de satışa sundu. Ulukent'te inşa edilen Aura 2, lansman sürecine özel alternatifli fiyat ve ödeme koşullarıyla İzmirlilerin ilgisini çekiyor. Cebeci Yapı Satış Müdürü Cenk Erküçük 11 dönüm arazi üzerinde 4 blok halinde yükselen Aura 2'de toplam 140 daire bulunduğunu söyledi.

2020'DE TESLİM
Projede farklı metrekare seçeneklerinde 2+1 ve 3 +1 konut tiplerinin yer aldığını anlatan Erküçük, "Doğanın renklerinden ilham aldık sloganıyla yola çıkarak tasarladığımız Aura 2'de açık ve kapalı yüzme havuzu, kafeterya, yürüyüş ve koşu parkuru, sauna ve fitness salonu, her daireye ait kapalı otopark imkanı, futbol ve basketbol sahaları, oyun alanları ve çocuk havuzu bulunuyor" dedi. Cebeci Aura l'de kaba inşaatın sonuna gelindiği, Cebeci Aura 2'de ise şuan hafriyat işlemlerinin devam ettiğini ve 2 ay içinde temel atacaklarını ifade eden Erküçük, proje teslim süresinin ise Şubat 2020 olduğunu açıkladı. Ulukent'teki Aura etkisinin devam edeceğini de ileten Erküçük, bu yaz yine Ulukent'te Cebeci Aura Concept projesine başlayacaklarını söyledi. Bununla birlikte Cebeci Yapı olarak yeni projelerinin Ulukent ile sınırlı kalmayacağını belirten Erküçük, İzmir'in farklı bölgelerinde konut ve ofis olmak üzere yeni projelerin devamı için de çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Ulukent'in İzmir'in yeni yıldızı olduğunu vurgulayan Erküçük, "Mavişehir'e 10 dakika mesafede yer alan Ulukent, çevre yolu, İZBAN, otobüs ve dolmuş duraklarıyla ulaşım sorunundan uzak, hastane, okullar, doğal yaşam ve eğlence alanları ile sosyal yaşama çok yakın bir konumda" diye konuştu.

Yeni Asır Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181