Çeşme Belediyesi konut projesi başvuruları ne zaman başlayacak?
Sosyal konut projesi olarak tasarlanan Çeşme Belediyesi konut projesi başvuruları ne zaman başlayacak sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Çeşme Belediyesi konut projesi başvuruları ne zaman başlayacak sorusunun detayları şu şekilde; Kooperatif binalarının 2,5 - 3 yıl içerisinde tamamlanmasının hedeflendiği Çeşme Belediyesi sosyal konut projesi başvuruları belediye tarafından 2019 Ocak ayında ilan edecek tarihte başlayacak.

Farklı büyüklüklerde dairelerin yer alacağı Çeşme Belediyesi konut projesi kapsamında konutlar tek katlı, taş duvarlı ve bahçeli olacak. 200 dönümlük bir alan içerisinde inşa edilecek olan proje 412 konuttan oluşacak.

Çeşme Belediyesi’nin dar gelirli ve konutu olmayan vatandaşlar için gerçekleştireceği Çeşme Belediyesi toplu konut projesi için belediye öncülüğünde bir kooperatif kurulacak. Çeşme Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan projede yeşil alanlar, sosyal donatılar, spor alanları, ticari alan yer alacak. 

Tek konut ve ikiz konutların yer alması beklenen proje kapsamında konutların 37 adedi 72 metrekare, 49 adedi ise 78 metrekare ve bağımsız tek konut olacak şekilde 158 adedi 72 metrekare, 168 adedinin de 78 metrekare ve ikiz konut olacak şekilde inşa edilmesi hedefleniyor.

Çeşme Belediyesi konut projesi başvuruları ne zaman başlayacak sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Solmaz akot 5 yıl önce

Nereye bas vurmanız lazım bilgi alabilirmiyim

Avatar
Solmaz akot 5 yıl önce

Nereye bas vurmanız lazım bilgi alabilirmiyim

Avatar
Işkın Yörür 5 yıl önce

Nereye başvurulacak

Avatar
Gülay DÖĞER ÖZER 5 yıl önce

Başvuru tarihi ,nerede ve hangi tarihte yayinlanacak. Kimler yararlanabilir ? Sadece Çeşmeliler mi yararlanabilecek ?

Avatar
Seda 5 yıl önce

Şuabt ay oldu halen bir tarih belirlenemedi. Nezaman başvuru tarih belli olacak. Umarım gerçekten dar gelirlire ev sahibi yaparlar.

Avatar
Seda 5 yıl önce

Şuabt ay oldu halen bir tarih belirlenemedi. Nezaman başvuru tarih belli olacak.

Avatar
Tarık 5 yıl önce

Nezaman başvuru tarih belli olacak? ???

Avatar
Tarık 5 yıl önce

Nezaman başvuru tarih belli olacak? ???

banner182

banner181