Çeşme Belediyesi konut projesi!
Çeşme Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Çeşme Belediyesi konut projesi detaylarını sizler için araştırdık.

Sosyal konut projesi olarak tasarlanan Çeşme Belediyesi konut projesi kapsamında konutlar tek katlı, taş duvarlı ve bahçeli olacak. Çeşme Belediyesi’nin dar gelirli ve konutu olmayan vatandaşlar için gerçekleştireceği Çeşme Belediyesi sosyal konut projesi 412 konuttan oluşacak.

200 dönümlük bir alan içerisinde inşa edilecek olan Çeşme Belediyesi toplu konut projesi için belediye öncülüğünde bir kooperatif kurulacak. Kooperatif binalarının 2,5 - 3 yıl içerisinde tamamlanmasının hedeflendiği projede yeşil alanlar, sosyal donatılar, spor alanları, ticari alan yer alacak. 

Farklı büyüklüklerde dairelerin yer alacağı Çeşme Belediyesi konut projesi kapsamında tek konut ve ikiz konutların yer alması bekleniyor. Proje kapsamında konutların 37 adedi 72 metrekare, 49 adedi ise 78 metrekare ve bağımsız tek konut olacak şekilde 158 adedi 72 metrekare, 168 adedinin de 78 metrekare ve ikiz konut olacak şekilde inşa edilmesi hedefleniyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181