Çeşme Private Residences ne zaman teslim?
Hermes, Artemis, Venüs isimli 3 bloğun yükseleceği Çeşme Private Residences ne zaman teslim sorusunun yanıtı belli oldu.

Otel ve arsa sahibi olan Dilek Holding tarafından hayata geçirilecek Çeşme Private Residences ne zaman teslim sorusunun yanıtı şu şekilde; Projede dairelerin 2020 yılında teslim edilmesi planlanıyor. İzmir Çeşme'de konumlanan proje Ilıca denizine hakim konumu ile dikkat çekiyor. 102 residence ve 6 villadan oluşan proje Sheraton Çeşme Otel'in yenilenmesiyle hayata geçecek.

Projeden ev sahibi olanlar Sheraton Çeşme'nin imkanlarından yararlanabilecek. Ayrıca projede daire alanları teras ve yeşil alanların da eklendiğinde brüt büyüklüğe göre 117 metrekare ile 1125 metrekare arasında değişim gösteriyor.

Çeşme Private Residences ne zaman teslim sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Çeşme Private Residences nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Çeşme Private Residences fiyat için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181