Dap Çeşme ve Dap Mavişehir projeleri geliyor!
DAP Yapı'nın İzmir yatırımları büyüyor DAP Yapı İstanbul'un ardından İzmir'de başladığı yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Bornova'dan sonra Çeşme ve Mavisehir'de veni projelere imza atacaklarını söyledi.

İstanbul'dan sonra yatırımlarını izmir'e kaydıran DAP Yapı, Bornova'da 450 milyon TL'lik bir başlangıç yaptı. DAP Yapı, Çesme ve Mavisehirıde başlayacağı projeler ile yatırma devam edecek. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, iıizmir; hem sanayi ham turizm yapılan, hem de yaşanacak bir şehir, istanbul-izmir Otobanı ve Çanakkale Köprüsü ile izmir'in değeri artıyor, izmir bizim için proje geliştirebileceğimiz bir şehir" dedi. Bornova'da inşa edilen DAP izmir'de 1+0'dan 3+1'e kadar farklı ölçülerde, her biri balkonlu olmak üzere yaklaşık 211 metrekareye kadar geniş alana sahip toplam 707 konut yer alacak. Ön talep döneminde satış rekorları kıran DAP izmir'de ev sahibi olmak isteyenler, 14 bin 950 TL'den başlayan peşinat ve ayda 2 bin 300 TL'lik taksilerle ayrıcalıklı bir yasamın kapısını aralayacak. DAP izmir'de sunulan bir diğer fırsat ise 50 ay boyunca sıfır faiz imkanı. DAP izmir'de topraktan senetle satış fırsatından faydalananlara ise bir yıl boyunca kira garantisi veriliyor.

ÇOK CAZİP BİR ŞEHİR 
DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "izmir, konut arz ve talebinin en dengeli olduğu şehir, izmir hem tarihi acıdan hem tatil beldeleri olması acısından, hem sanayide, hem de turizmde nadide şehirlerden bir tanesi. Son yıllarda izmirıe büyük bir göc var. Gecen yıl 19 bin beyaz yakalı göc aldı. Urla'sı ile Çeşme'si ile baktığımızda tatil bölgelerine cok yakın, izmir'de hem sanayicilik yapabilirsiniz, hem yasayabilirsiniz hem de hafta sonunu yarım saatlik bir yol ile dünyanın en iyi tatil bölgelerine gidebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Yılmaz, "Akdeniz ile Ege Denizi çanağına baktığımız zaman bölgenin basını çekebilecek bir şehir izmir. Artı hemen karsısında Yunan adaları var. Yunan adaları ile turizm ilişkileri daha da artabilir. Bunları üst üste koyduğunuz zaman izmir yatırım için cok cazip bir yer. Ama en önemli etkenlerinden biri de bilindiği gibi dünyanın sayılı şehirlerinden bir tanesi istanbul, yapılan yeni otoban ile beraber izmir- istanbul arası 3 bucuk saate düşüyor, Çanakkale Köprüsü yapılıyor. Bunlarda izmir'i hem enteresanlastırıyor hem de farklı bir noktaya taşıyor. Herhalde Türkiyeıde İNerede yasamak istersiniz' diye anket yapsanız, sanıyorum yüzde 90'ı izmir' diye cevaplar, izmir bizim için proje geliştirebileceğimiz bir şehir. Bornova'daki projemiz devam ediyor. Cesme ve Mavisehir'de de projelere başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Star İzmir Ege

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181