Dap Yapı İzmir Konak projesi Ekim ayında tanıtılacak!
Türkiye'de gayrimenkul sektörünün öncüleri arasında yer alan DAP Yapı, İzmir'in Bornova ilçesinde 30'ar katlı iki kule ve 700 üniteden oluşacak özel bir proje hayata geçirecek. Farklı daire alternatiflerinin yer alacağı proje, İzmir'in en prestijli yatırımları arasında yerini alacak. Şu ana kadar 15 bin talebin geldiği proje, İzmir'in yerel mimari geleneğine uyumlu bir tasarım gözetilerek inşa edilecek. İzmir'deki basın mensuplarıyla bir araya gelen DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Bornova'da, mimarisi ve kalitesiyle İzmir'in güzelliğine yaraşır bir projeyi kente kazandıracağız" dedi.

KALICI OLACAĞIZ
İzmir'de tek proje ile kalmayıp, arazi geliştirmeye devam edeceklerini söyleyen Yılmaz, "Ülkemizin göz bebeği olan İzmir'in Bornova bölgesinde, Atatürk Stadyumu'nun yanında mimarisi ve DAP Yapı kalitesiyle İzmir'e yaraşır bir projeye başlıyoruz. Ön talep toplamaya başladığımız projemizde, 15 bin talep aldık. İzmir'in yerel mimari geleneğine uyumlu bir tasarım gözettik. 30'ar katlı iki kuleden oluşan, farklı daire alternatiflerinin yer alacağı, her biri balkonlu ve 700 üniteden oluşacak projemizi ekim ayında tüm detaylarıyla paylaşacağız. DAP Yapı olarak sahip olduğumuz vizyonu İzmir'de de yaşatmaya devam edeceğiz. İzmir'de tek bir proje ile kalmayıp, arazi geliştirmeye devam edeceğimizi de söyleyebilirim. DAP Yapı olarak İzmir'de kalıcı olacağız" dedi.

YÜZDE 10 BÜYÜME
Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye, her anlamda gelişen ve büyüyen bir ülke. Ülkemizin her bölgesi farklı güzelliklere sahip. Tarih, kültür, sanat, doğal güzellikler anlamında hiçbir ülkeden geri kalır bir yanımız yok. Açıkçası potansiyelimizin mevcut durumdan çok daha fazla olduğunu düşünüyorum. Gelişmelere bakarak gayrimenkul sektöründe ise yüzde 10'a yakın bir büyüme bekliyorum."

SATIŞ BAŞARISI TARİHE GEÇTİ
Ziya Yılmaz, gayrimenkul sektöründe çığır açan projeler geliştirdiklerini kaydederek, "DAP Yapı olarak müşterilerimize en iyi ürünü sunmak dışında ülke ekonomisine ve proje geliştirdiğimiz bölgelere de katkı sağlamak en büyük gayemiz. 2017 yılının henüz ilk çeyreğinde belki de Cumhuriyet tarihimizin en büyük satış başarısını yakaladık. DAP Yapı olarak yılın ilk yarısını planladığımız gibi kapattık. Satış rekorları kıran gayrimenkul sektörü ülkemizde istikrarın devam etmesi ve hükümetimizin ekonomide attığı adımlar ile beraber daha iyiye gidiyor. Büyüme ve istihdam rakamları doğru yolda olduğumuzun en büyük göstergesi" dedi.

Mert Neşet Muslu / Habertürk Egeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181