Dap Yapı İzmir Konak projesi geliyor!
DAP Yapı, İstanbul gayrimenkul sektöründe sahip olduğu tecrübesini İzmir'e taşımaya hazırlanıyor. Konak bölgesinde 30'ar katlı iki kuleden oluşacak olan farklı daire alternatiflerinin yer alacağı bir proje geliştireceklerini dile getiren DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Ülkemizin göz bebeği olan İzmir'in Konak bölgesinde İzmir'e yakışan, bölgenin ihtiyacına uygun ve İzmir'e değer katacak bir proje geliştiriyoruz. DAP Yapı olarak mimarisi ve kalitesiyle İzmir'in güzelliğine yaraşır bir projeyi İzmir'e kazandıracağız" dedi.

"Sahip olduğumuz tecrübeyle, insana ve çevreye duyduğumuz saygıyla, gayrimenkul sektöründe çığır açan projelerimizle hem vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırıyor hem de ülke ekonomisine katma değer sağlıyoruz" diyen DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, şöyle devam etti: "Yolculuğumuzun ilk durağı Kâğıthane Şelale Evleri'ydi; sonrasında Ümraniye Çekmeköy hattında Şelale konseptine devam ettik. İstMarina projemiz, 2015 yılında Londra'da 'Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme' alanında birincilik ödülünü alarak başarımızı taçlandırdı. Rezidans ve ofis bloklarının yanı sıra önünde marina alanı bulunan, içinden hızlı tren geçen, alışveriş merkezi, otel, okul, hastane, restoranlarıyla İstMarina "Dünyanın en iyi karma yaşam projesi" olarak nitelendiriliyor. Taksim'de bal peteği mimarisiyle inşa ettiğimiz Petek Rezidans ve gökyüzü bahçelerine sahip Teras Kule'yle devam eden yolculuğumuzun son durağı ise Validebağ Konakları oldu. Validebağ Konakları'nda, satış ofisi bitmeden çadır kurarak yoğun talebi karşılamaya çalıştığımız bir ön lansman dönemi yaşadık."

MARKALI KONUT ANLAYIŞI
İzmir'in marka şehir olması için modern şehirleşmeye ihtiyacı olduğunun altını çizen ve kentsel dönüşümüm kaçınılmaz olduğunu belirten Ziya Yılmaz; "Ülkemizin göz bebeği olan İzmir'in Konak bölgesinde, Atatürk Stadyumu'nun yanında İzmir'e duyduğumuz saygı ve beslediğimiz sevgiden ötürü, mimarisi ve kalitesiyle İzmir'in güzelliğine yaraşır bir projeye başlayacağız. Böylelikle markalı konut anlayışımızı İzmir'e taşımış olacağız. DAP Yapı olarak sahip olduğumuz vizyonu İzmir'de de yaşatmaya devam edeceğiz. İzmir'de tek bir proje ile kalmayıp, arazi geliştirmeye devam edeceğimizi de şimdiden söyleyebilirim" dedi.

Kadir Kemaloğlu / Yeni Asır

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serpil Yıldız 7 yıl önce

Projedeki dairelerin fiyatları ve teslim tarihleri konusunda bilgi rica edeceğim.E-mail adresim ;[email protected] Gsm:0532 405 94 26 Teşekkürler.

Avatar
Nilgun Tasel 6 yıl önce

Telefonda kiza hemen telefon numarami silin dedim .yine mesaj geldi .cikin hayatimdan .cikin ya .

banner182

banner181