Ege Nova Suite Çiğli satış ofisi!
Ersezgin İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ege Nova Suite Çiğli satış ofisi bilgisini sizler için araştırdık.

İzmir'in Çiğli ilçesinde inşa edilen Ege Nova Suite Çiğli satış ofisi bilgisi belli oldu. Ege Nova Suite iletişim bilgisi şu şekilde;

Adres : 8788 / 8 Sokak Balatçık Mahallesi Çiğli - İZMİR.
Telefon : 0 232 229 0 200 - 0 545 229 0 200

117 adet 1+1 ve 7 adet 2+1 daireden oluşan projede dairelerin büyüklükleri 61 ile 75 metrekare arasında değişiyor. Ayrıca projede  5 adet ticari alan bulunuyor.11 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olan Ege Nova Suite Çiğli projesinde toplam 124 adet daire yer alıyor. 

3 bin 118 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Ege Nova Suite projesinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, açık otopark, kapalı otopark, masa tenisi ve bilardo yer alıyor. 

Ege Nova Suite harita ve lokasyon bilgisi için tıklayınız.

Ege Nova Suite Çiğli satış ofisi bilgisini sizler için derledik. Ege Nova Suite adres ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ege Nova Suite nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
Ege Nova Suite teslim tarihi için tıklayınız.
Ege Nova Suite fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181